AkeTR - Yüksek Kalite Düşük Fiyat / ALMANYA - TURKİYE \

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AkeTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.772
  • Etiketler Etiketler
    aketr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dilimizi doğru kullanın ve ondan sonra konuşun. İlk başta gelip banner tasarımı isteyen sizdiniz ama ve Almanya'dan vereceklermiş paramı ama orası kapanmış :S[DOUBLEPOST=1478801175,1478801127][/DOUBLEPOST]10 kişilik diyor fakat 6 kişi kendisi. Yeni hesaplar açarak benimle konuşuyor karşınızda küçük çocuk yok.
Sizi eklediğimiz grup test aşamasındaki elemanlarımızın grubuydu güldürmeyin beni. Tasarım İstedik ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Teklif Sizden Geldi, Bu Hesaptan Başka Hesabım Yoktur.

Belgeniz başvuru halindeymiş.

Konu tekrardan açıldı.

Son düzenleme:
Ya Ucuza sunucu alıp 2 - 3 katı gibi bir ücrete satarak Hosting olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz anca Tosting olursunuz daha vergli levhanız yok böyle işlere giriyorsunuz yani düpedüz bir Tostingsiniz alanlar bilgisiz kişilerdir zaten o dediginiz 800GBİT koruma ping ile çöken korumalardan galiba ne diyeyim Allah akıl fikir versin...

Ya Ucuza sunucu alıp 2 - 3 katı gibi bir ücrete satarak Hosting olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz anca Tosting olursunuz daha vergli levhanız yok böyle işlere giriyorsunuz yani düpedüz bir Tostingsiniz alanlar bilgisiz kişilerdir zaten o dediginiz 800GBİT koruma ping ile çöken korumalardan galiba ne diyeyim Allah akıl fikir versin...

Bırak heveslerini alsınlar. Hosting açmanın çok kolay olduğunu sanıyorlar...

Daha iyisini aç görelim dostum..
Diğer firmalardan ucuza Sunucu alıp daha pahalıya satmak hostinglik değil dolandırıcılıktır daha vergi levhanızın başvurusu kabul edilmeden satış yapmaya calısmanız hiç hoş değil acaba kaç çocuk dolandıracaksınız size değil dolandıracağınız kişilere acıyorum ben

Daha Hiçbir Sunucu Almadan ön fikirli olmayın. Denemeden karar vermeyin.
Almanya :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
canlı kameradan izleyebilirsiniz
Korumamızı denemeden ping diyorsunuz.

Allah sizede akıl fikir versin.
Saygılarımızla,
AKETR[DOUBLEPOST=1478952498,1478952442][/DOUBLEPOST]
Diğer firmalardan ucuza Sunucu alıp daha pahalıya satmak hostinglik değil dolandırıcılıktır daha vergi levhanızın başvurusu kabul edilmeden satış yapmaya calısmanız hiç hoş değil acaba kaç çocuk dolandıracaksınız size değil dolandıracağınız kişilere acıyorum ben
%18 Vergi ödememiz mevcut siteden inceleyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
AKETR[DOUBLEPOST=1478952673][/DOUBLEPOST]
Beklemede kalın :)
Bize diyordunuz ,
Hesap açıp konunuzu övüyorsunuz diye, yapmadığımız suçu üstümğze almadık sizinde yeni hesapla konumuzu kötülemeniz kötü birşey.
Saygılarımızla,
AKETR

Bazı insanlar ayakkabı mağazası gibi, hemen donlupatron'un yalanına geldiysen bizi boşuna kötüleme istersen sonra çeşit çeşit ayakkabı gibi, sende denenirsin...

20 TL için adam satanlar var maalesef..
Saygılarımla
AkeTR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl