- Elmaslar
- 42
- Minecraft
- CIHAD
- liter5ry
- X
- liter5ry
Discord:
liter5ry
Sunucu Bilgileri
Sunucumuz 16 GB RAM I9 9900k İşlemciye sahiptir gelecek günlerde
Ryzen 7 3600 işlemcili makineye geçişimiz bulunacaktadır.
Alım Yapılacak Bölümler
Mimar
Yazar
Alım Amacı Ve Şartlar
Merhaba ben akdeniznetwork’ün sahibi CIHAD sunucum her geçen gün bir öncekiden daha iyi olmayı amaçlıyor ve bu amaçlara destekçi insanlar arıyorum.
Yazar görevine gelecek arkadaşımız 16 yaşından büyük Türkçe kurallarına hakim saygılı ve sabırlı olmalıdır. Görev yeri Discord duyuruları,Forumlarda konu takibi, konu paylaşımı, web sitemizde haber paylaşımı vb. platformlar.
Mimar görevine gelecek arkadaşımız 16 yaşından büyük gün içerinde discord adresimizde aktif olan saygılı ve çalışkan işten kaçmayan biri olmalıdır.
İletişim
Discord CIHAD#4296
E-posta [email protected]
Başvuru Formu
İsim/Soyisim:
Başvurduğun Bölüm:
Kendinden Bize Bahset:
Önceki Çalışmaların:
Sunucumuz 16 GB RAM I9 9900k İşlemciye sahiptir gelecek günlerde
Ryzen 7 3600 işlemcili makineye geçişimiz bulunacaktadır.
Alım Yapılacak Bölümler
Mimar
Yazar
Alım Amacı Ve Şartlar
Merhaba ben akdeniznetwork’ün sahibi CIHAD sunucum her geçen gün bir öncekiden daha iyi olmayı amaçlıyor ve bu amaçlara destekçi insanlar arıyorum.
Yazar görevine gelecek arkadaşımız 16 yaşından büyük Türkçe kurallarına hakim saygılı ve sabırlı olmalıdır. Görev yeri Discord duyuruları,Forumlarda konu takibi, konu paylaşımı, web sitemizde haber paylaşımı vb. platformlar.
Mimar görevine gelecek arkadaşımız 16 yaşından büyük gün içerinde discord adresimizde aktif olan saygılı ve çalışkan işten kaçmayan biri olmalıdır.
İletişim
Discord CIHAD#4296
E-posta [email protected]
Başvuru Formu
İsim/Soyisim:
Başvurduğun Bölüm:
Kendinden Bize Bahset:
Önceki Çalışmaların:
Moderatör tarafından düzenlendi: