Paylaşım Akatrox - Batuflex | Üniforma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akatrox

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
33
Hocam galiba CapCut kullanıyorsunuz Alight Motion Geçmenizi Öneririm Daha İyi Editler Yaparsıız
Evet hocam CapCut kullanıyorum CapCut daha kolayıma geliyor bilgisayar sürümüde olduğu için, Alight Motion bilgisayar sürümü varsa ondada deneyebilirim çünkü telefondan hiç edit yapmadım daha önce yorumunuz için teşekkür ederim.

Evet hocam CapCut kullanıyorum CapCut daha kolayıma geliyor bilgisayar sürümüde olduğu için, Alight Motion bilgisayar sürümü varsa ondada deneyebilirim çünkü telefondan hiç edit yapmadım daha önce yorumunuz için teşekkür ederim.
Pcde yok galiba kendinizi geliştirdiğininiz zaman After Effects kullanın

Pcde yok galiba kendinizi geliştirdiğininiz zaman After Effects kullanın
Adobe uygulamaları için aktif üyeliğim var 2 senedir fakat daha çok photoshop ve web taraflı şeyler için kullanıyorum sadece hiç premier kullanmadım after effectste bir kaç kere animasyonlu logoda kullanmıştım sadece öyle duruyorlar bi ara onlarıda kurcalıcam hocam

Adobe uygulamaları için aktif üyeliğim var 2 senedir fakat daha çok photoshop ve web taraflı şeyler için kullanıyorum sadece hiç premier kullanmadım after effectste bir kaç kere animasyonlu logoda kullanmıştım sadece öyle duruyorlar bi ara onlarıda kurcalıcam hocam
Kurcalayın hocam kendi videolarımda kullanıyorum ve çok güzel

İyi Kötü Demeden Azda Olsa Olumlu Yönden Güzel Editler Oluyor Elinize Kolunuza Sağlık İleride Dahada Professyonellerini Yaparsınız Umarım <3

İyi Kötü Demeden Azda Olsa Olumlu Yönden Güzel Editler Oluyor Elinize Kolunuza Sağlık İleride Dahada Professyonellerini Yaparsınız Umarım <3
Çok teşekkürler inşallah daha iyilerini öğrendikçe farklı edit programlarıyla denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl