Evet hocam CapCut kullanıyorum CapCut daha kolayıma geliyor bilgisayar sürümüde olduğu için, Alight Motion bilgisayar sürümü varsa ondada deneyebilirim çünkü telefondan hiç edit yapmadım daha önce yorumunuz için teşekkür ederim.Hocam galiba CapCut kullanıyorsunuz Alight Motion Geçmenizi Öneririm Daha İyi Editler Yaparsıız
Auze01
Pcde yok galiba kendinizi geliştirdiğininiz zaman After Effects kullanınEvet hocam CapCut kullanıyorum CapCut daha kolayıma geliyor bilgisayar sürümüde olduğu için, Alight Motion bilgisayar sürümü varsa ondada deneyebilirim çünkü telefondan hiç edit yapmadım daha önce yorumunuz için teşekkür ederim.
Adobe uygulamaları için aktif üyeliğim var 2 senedir fakat daha çok photoshop ve web taraflı şeyler için kullanıyorum sadece hiç premier kullanmadım after effectste bir kaç kere animasyonlu logoda kullanmıştım sadece öyle duruyorlar bi ara onlarıda kurcalıcam hocamPcde yok galiba kendinizi geliştirdiğininiz zaman After Effects kullanın
Auze01
Kurcalayın hocam kendi videolarımda kullanıyorum ve çok güzelAdobe uygulamaları için aktif üyeliğim var 2 senedir fakat daha çok photoshop ve web taraflı şeyler için kullanıyorum sadece hiç premier kullanmadım after effectste bir kaç kere animasyonlu logoda kullanmıştım sadece öyle duruyorlar bi ara onlarıda kurcalıcam hocam
Tamamdır hocam onada bakıcam teşekkürler yorumunuz içinKurcalayın hocam kendi videolarımda kullanıyorum ve çok güzel
ilovemaju
Çok teşekkürler inşallah daha iyilerini öğrendikçe farklı edit programlarıyla denicemİyi Kötü Demeden Azda Olsa Olumlu Yönden Güzel Editler Oluyor Elinize Kolunuza Sağlık İleride Dahada Professyonellerini Yaparsınız Umarım <3
ilovemaju
Eminim Daha İyilerinide Yapabilirsiniz Sınıır Yook <3Çok teşekkürler inşallah daha iyilerini öğrendikçe farklı edit programlarıyla denicem
Çok teşekkürlerEminim Daha İyilerinide Yapabilirsiniz Sınıır Yook <3
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!