Çözüldü ajParkour Yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanKeskin

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
KaanKeskin

Discord:

Kaan Keskin#3863

[23:45:19 WARN]: [AnimatedMenu] Failed to process placeholder %ajpk_jumping%!
[23:45:19 WARN]: [AnimatedMenu] java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: -1
[23:45:19 WARN]: [AnimatedMenu] Failed to process placeholder %ajpk_current%!
[23:45:19 WARN]: [AnimatedMenu] java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: -1

Arkadaşlar ajParkour'u menü halinde ayarlıyorum ancak %ajpk_current%, %ajpk_jumping% apileri AnimatedMenu (Kullandığım Menü eklentisi) görmüyor.

(Mevcut Skor ) = %ajpk_current%
( Toplam Parkur yapan kişi ) = %ajpk_jumping%

Ekran görüntüsü 2023-02-16 234953.png
Ekran görüntüsü 2023-02-16 235019.png

[23:45:19 WARN]: [AnimatedMenu] Failed to process placeholder %ajpk_jumping%!
[23:45:19 WARN]: [AnimatedMenu] Failed to process placeholder %ajpk_current%!

Arkadaşlar ajParkour'u menü halinde ayarlıyorum ancak %ajpk_current%, %ajpk_jumping% apileri AnimatedMenu (Kullandığım Menü eklentisi) görmüyor.

(Mevcut Skor ) = %ajpk_current%
( Toplam Parkur yapan kişi ) = %ajpk_jumping%

Ekli dosyayı görüntüle 217623Ekli dosyayı görüntüle 217624
Merhabalar, AnimatedMenu eklentisini daha önce kullanmadığım için pek bir şey diyemiyeceğim. AnimatedMenu eklentisi yerine DeluxeMenu eklentisine geçmenizi öneririm. DeluxeMenu eklentisinde de şuan istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. Eğer ben DeluxeMenu eklentisine pek hakim değilim diyorsanız eklentinin wikisine bakmanızı öneririm. İyi forumlar dileriz.

Merhabalar, AnimatedMenu eklentisini daha önce kullanmadığım için pek bir şey diyemiyeceğim. AnimatedMenu eklentisi yerine DeluxeMenu eklentisine geçmenizi öneririm. DeluxeMenu eklentisinde de şuan istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. Eğer ben DeluxeMenu eklentisine pek hakim değilim diyorsanız eklentinin wikisine bakmanızı öneririm. İyi forumlar dileriz.
teşekkürler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl