Çözüldü Ajleaderboards Yardım

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Herkese selam, sıralama olarak ajleader boards pluginini kullanmaktayım. hologram olarak ise decent holograms pluginini kullanmaktayım.
/dh create {hologram adı} &3 %ajlb_lb_statistic_player_kills_1_alltime_name%
Rakamları değiştirerek bu komutu kullandım armor standların üzerine gelip hologram ile bu komutu yazdım. düzgün çalışıyor fakat isimler gözükmüyor nerede hata yaptım yardımcı olabilir misiniz?

Az önce öldürme sayılarını da ekledim fakat o da çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun.

Ekli dosyalar

• 2022-06-29_02.36.04.png
    2022-06-29_02.36.04.png
    907,5 KB · Görüntüleme: 193
  • 2022-06-29_02.56.07.png
    2022-06-29_02.56.07.png
    987,1 KB · Görüntüleme: 172
Moderatör tarafından düzenlendi:
Az önce öldürme sayılarını da ekledim fakat o da çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun.​
Verilerin gözükmemesi veya çalışmaması değil de, güncellenmemesi sorunu diyelim. Güncellenmesi için config.yml dosyasında ayar bulunmakta, oyuncu sunucuya giriş yaptığında güncelliyor veya x saniyede bir güncelliyor.

Eğer OP iznin veya bulunduğun grupta "*" izni varsa verilerin güncellenmez. Kendi yetkini aldıktan sonra sunucudan çıkıp geri gir, sorun düzelir.​

Verilerin gözükmemesi veya çalışmaması değil de, güncellenmemesi sorunu diyelim. Güncellenmesi için config.yml dosyasında ayar bulunmakta, oyuncu sunucuya giriş yaptığında güncelliyor veya x saniyede bir güncelliyor.

Eğer OP iznin veya bulunduğun grupta "*" izni varsa verilerin güncellenmez. Kendi yetkini aldıktan sonra sunucudan çıkıp geri gir, sorun düzelir.​
Çok teşekkürler hocam hiç bir ayar yapmadım op aldım sadece, düzeldi benim için önemli olan zaten oyuncuların sıralamaya girmesi, oyuncularda da op olmayacağı için kendimizin gözüküp gözükmemesi çok da önemli değil teşekkür ederim tekrardan.

ben biraz fazla kişi öldürmüşüm onu nasıl sıfırlayabiliriz peki ? ve oyuncu kafaları değişmiyor o sorunu da çözemedim dönerseniz sevinirim.

Çok teşekkürler hocam hiç bir ayar yapmadım op aldım sadece, düzeldi benim için önemli olan zaten oyuncuların sıralamaya girmesi, oyuncularda da op olmayacağı için kendimizin gözüküp gözükmemesi çok da önemli değil teşekkür ederim tekrardan.

ben biraz fazla kişi öldürmüşüm onu nasıl sıfırlayabiliriz peki ? ve oyuncu kafaları değişmiyor o sorunu da çözemedim dönerseniz sevinirim.​
Oyuncu kafaları hakkında bilgim yok, veriler sanırım world/stats klasöründen çekiliyor. Orada kendini bulup sunucu kapalıyken silebilirsin.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl