Çözüldü ajLeaderboards verisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
39
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar ajleaderboard adlı eklenti ile sıralamatutuyorum ve mysql bağlı
Sorun şu:
1697722067844.png

Bu ençok aktif olanların listesi, ama verileri mysql e 55.00 diye işliyor ben sadece 55 olarak görünmesini istiyorum . dan sonrasını nasıl kapatabilirim

Arkadaşlar ajleaderboard adlı eklenti ile sıralamatutuyorum ve mysql bağlı
Sorun şu:
Ekli dosyayı görüntüle 230141
Bu ençok aktif olanların listesi, ama verileri mysql e 55.00 diye işliyor ben sadece 55 olarak görünmesini istiyorum . dan sonrasını nasıl kapatabilirim
Eklentinin wiki sayfasında mysql ile alakalı bir bilgilendirme göremedim. Kesin bir cevap için bu soruyu, eklenti geliştiricisine ait Discord sunucusuna katılıp sorabilirsin (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)

Merhaba, konu çözüldüyse lütfen 48 saat içerisinde bilgilendirin.

İyi forumlar

Zaten plugin yardım ve desteğe konu açmışım doğru değilmi, konu hala aktif
Sorununuz eklentiden ziyade sitenin veri tabanını yansıtma biçimiyle alakalı olabilir, sitenizin yazılımından da sorunla alakalı bilgi alabilir misiniz?

Merhaba,

Göstermek istediğiniz verinin türü veri tabanında double veya float olabilir, eğer böyleyse türünü INT olarak değiştirin.

Merhaba,

Göstermek istediğiniz verinin türü veri tabanında double veya float olabilir, eğer böyleyse türünü INT olarak değiştirin.
Bu arayı mysql üzerinde mi değiştiriyoruz yoksa plugin ayarlarından mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl