Çözüldü ajLeaderBoards Kullanım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graydeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 241
  • Etiketler Etiketler
    asd
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graydeth

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
237
Minecraft
ankaralikaya

Discord:

kkayaaaa

Sunucuma ekledim ilk 3 ada sıralamasını armorstand tools ile koymak istiyorum
yapmam gerekenler nedir?
Bana yol gösterici olur musunuz bu konuda pek fikrim yok.​

Sunucuma ekledim ilk 3 ada sıralamasını armorstand tools ile koymak istiyorum
yapmam gerekenler nedir?
Bana yol gösterici olur musunuz bu konuda pek fikrim yok.​
Hangi ada eklentisini kullanıyorsun?

SuperiorSkyblock2
%superior_island_top_level_leader_1% bu placeholder siteleri üzerinde yazdığına göre adasının en fazla levele sahip olan 1. kişinin ismini döndürdüğünü söylüyor.

AjLeaderboards kullanmana gerek yok. AjLeaderboards sayı dönen placeholderı alıp sıralama yapar, hali hazırda superiorskyblock2 nin içinde sıralama olduğu için kullanmak saçma olur.

Onun dışında armorStand tools konusunda istediğin gibi armor standını ayarlıyıp üstüne %superior_island_top_level_leader_1%, %superior_island_top_level_leader_2% şeklinde 1. ve 2. ninin ismini yazdırabilirsin. Alttaki verdiğim siteden tüm placeholderları kontrol edebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

%superior_island_top_level_leader_1% bu placeholder siteleri üzerinde yazdığına göre adasının en fazla levele sahip olan 1. kişinin ismini döndürdüğünü söylüyor.

AjLeaderboards kullanmana gerek yok. AjLeaderboards sayı dönen placeholderı alıp sıralama yapar, hali hazırda superiorskyblock2 nin içinde sıralama olduğu için kullanmak saçma olur.

Onun dışında armorStand tools konusunda istediğin gibi armor standını ayarlıyıp üstüne %superior_island_top_level_leader_1%, %superior_island_top_level_leader_2% şeklinde 1. ve 2. ninin ismini yazdırabilirsin. Alttaki verdiğim siteden tüm placeholderları kontrol edebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkür ederim çözülmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl