Çözüldü ajLeaderboards Çalışmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SakarJoJukYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
67
Minecraft
NotKaiser

Discord:

dusuncesiz

En zenginler diye top 5 bi config yaptım config stabil kaldı en yüksek parası olanı gösteriyo ama ben kendi paramı sıfırladım hala eski paramı gösteriyo ve eski para miktarlarını gösteriyo leaderboard yenilenmiyo

Kod:
  - content: '&#05E520❶ &b%ajlb_lb_vault_eco_balance_1_alltime_name% &#6A6A6A- &#20E938%ajlb_lb_vault_eco_balance_1_alltime_value%

'

height: 0.3

- content: '&#05E520❷ &b%ajlb_lb_vault_eco_balance_2_alltime_name% &#6A6A6A- &#20E938%ajlb_lb_vault_eco_balance_2_alltime_value%

'

- content: '&#05E520❸ &b%ajlb_lb_vault_eco_balance_3_alltime_name% &#6A6A6A- &#20E938%ajlb_lb_vault_eco_balance_3_alltime_value%

'

- content: '&#05E520❹ &b%ajlb_lb_vault_eco_balance_4_alltime_name% &#6A6A6A- &#20E938%ajlb_lb_vault_eco_balance_4_alltime_value%

'

- content: '&#05E520❺ &b%ajlb_lb_vault_eco_balance_5_alltime_name% &#6A6A6A- &#20E938%ajlb_lb_vault_eco_balance_5_alltime_value%

'

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ajleaderboard configinde veya hologram plugininde belli aralıklarla yenileme yapan ve bu süreyi kontrol eden bir bölüm bulunmakta. Bu değeri düşünürseniz belirli aralıklarla yenilemeyi hızlandırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl