Çözüldü ajLeaderboards balık tutma istatistiği gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thewagno

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
thewagno

Discord:

thewagno

Bir tablo yaptım "%ajlb_lb_statistic_fish_caught_1_monthly_value%" yazarak aylık balık tutma istatistğinde 1. sıradaki kişinin değerini almaya çalışıyorum aynı şekilde mob öldürme içinde yaptım sorunsuz çalışıyor ancak balık tutma istatistiği gözükmüyor "statistic_fish_caught" placeholderını /ajlb add ile tabloyada ekledim ancak problem neyden kaynaklanıyor bilmiyorum

balık tutma etkinliği için Even More Fish eklentisini kullanıyorum bu eklenti böyle bir problem yaratıyor olabilir mi? eğer böyle ise bir çözümü var mıdır?
(spawn dünyası hariç başka yerlerde eklentinin kullanımı kapalı ve oyuncular adalarında normal şekilde normal balıklar tutabiliyor)

Even more fishin kendi placeholderi varmı göz attınızmı
Kendi placeholderi var ise onu kullanmanız gerekebilir.

/papi ile placeholderları yükledinmi kontrol etmen gerek eğer yoksa gözükmez

Even more fishin kendi placeholderi varmı göz attınızmı
Kendi placeholderi var ise onu kullanmanız gerekebilir.
Daha önceden mevcut olarak bu problem bulunmamaktaydı, even more fish eklentisine baktığım zaman ise buna uygun bir placeholderi olmadığını gördüm ancak bundan sonra Plan adlı eklentiyi indirmiştim oyuncunun istatistiklerini daha iyi görebilmek için, acaba bu eklenti sebep olmuş olabilir mi? Bu duruma ek olarak eklentiyi kaldırmış olama rağmen de OP yetkisine sahip oyuncularda balık tutma istatistiği 99 olarak gözükür iken normal oyuncularda 0 olarak gözükmekte

Problemi kendim çözmüş bulunmaktayım yardımcı olmaya çalışan herkese müteşekkirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl