Çözüldü ajLeaderBoards aylık haftalık günlük ayarlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hucstasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 301
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hucstasy

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18

Discord:

hucstasy

1746205160602.webp

bu şekilde TÜMZAMANLAR AYLIK HAFTALIK 3 sayfa yaptım her sayfada ajleaderboardsın istatistikleri var
aşşağıda senin kırdığın bölümüne bakan kişinin tümzamanlar aylık haftalık istatistikleri gelsin istiyorum ama aylık haftalık sayfasına geldiğimde senin kırdığın: tüm zamanı kaplıyor aylık ve haftalıık olması için oraya ne yazmam lazım?

Son düzenleme:
ilk başta anlattığınız sorununuz konfigrasyondan ötürü olduğu açıkça belli görmeden bişey diyemem ama ikinci sorunuz için şu şekil yapıyorsuunz örnek ile göstereyim

- content: '&#55C0FF#1 &7➡ &f%ajlb_lb_statistic_deaths_1_weekly_name% &7⬅ &#55C0FF%ajlb_lb_statistic_deaths_1_weekly_value%'

ilk başta anlattığınız sorununuz konfigrasyondan ötürü olduğu açıkça belli görmeden bişey diyemem ama ikinci sorunuz için şu şekil yapıyorsuunz örnek ile göstereyim

- content: '&#55C0FF#1 &7➡ &f%ajlb_lb_statistic_deaths_1_weekly_name% &7⬅ &#55C0FF%ajlb_lb_statistic_deaths_1_weekly_value%'
1746210688453.webp

yukarı ile ilgili bir problem yok sadece aşşağıdaki

senin kırdığın: %statistic_mine_block% <--- Burada oyuncuya gösterilen tüm zaman boyunca kırılan blok

senın kırdığın: %statistic_mine_block_monthly% aylık sekmesine geçince aylık olarak göstermesini istiyorum. tüm zamanlar değil

hocam yukarda attığım gibi aylık için monthly haftalık için weekly

Aylık Sıralama için örnek ;
ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_name

hocam yukarda attığım gibi aylık için monthly haftalık için weekly

Aylık Sıralama için örnek ;
ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_name
bu soylediginiz sadece sıralamanın 1.sinin ismini gösteriyor

ben oraya bakan kişinin aylık kırdığı bloğu göstermesini istiyorum

bu soylediginiz sadece sıralamanın 1.sinin ismini gösteriyor

ben oraya bakan kişinin aylık kırdığı bloğu göstermesini istiyorum
O zaman şöyle değiştiriyoruz

%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_value

böyle yapmanız gerekiyor 1 kısmını 2 yaparsanız 2.nin değerini gösterir

O zaman şöyle değiştiriyoruz

%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_value

böyle yapmanız gerekiyor 1 kısmını 2 yaparsanız 2.nin değerini gösterir
hocam şööyle anlatayım daha iyi anlarsınız

Tüm zamanlar
Mehmet 1200
Ahmet 1000
Hakan 800

Senin Kırdığın : 450

Aylık
Mehmet 700
Ahmet 500
Hakan 400

Senin Kırdığın : 200

ben böyle olmasını istiyorum ama sorun şu ki aylık ve haftalık sayfalarında senin kırdığın bölüm sürekli tüm zamanları alıyor

hocam size tam şeyi atıyorum değiştirmiyorsunuz galiba bu aylık sıralamanın 1.sinin ismini ve değerini gösteriyor

'&7➡ &f%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_name% &7⬅ &#55C0FF%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_value%'

böyle ypamanız gerekiyor

hocam size tam şeyi atıyorum değiştirmiyorsunuz galiba bu aylık sıralamanın 1.sinin ismini ve değerini gösteriyor

'&7➡ &f%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_name% &7⬅ &#55C0FF%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_value%'

böyle ypamanız gerekiyor
hocam benim sıralamayla ilgili bir problemim yok sadece sıralamaya bakan oyuncunun değerleriyle problemim var yukarıda gösterdiğim gibi

Ekli dosyayı görüntüle 263604

bu şekilde TÜMZAMANLAR AYLIK HAFTALIK 3 sayfa yaptım her sayfada ajleaderboardsın istatistikleri var
aşşağıda senin kırdığın bölümüne bakan kişinin tümzamanlar aylık haftalık istatistikleri gelsin istiyorum ama aylık haftalık sayfasına geldiğimde senin kırdığın: tüm zamanı kaplıyor aylık ve haftalıık olması için oraya ne yazmam lazım?
buradaki sıralamanın --- --- olmasının sebebi sunucuda kimse olmaması oralarda bir problem yok

hocam sol tarafta gösterilen ztn oyuncunun adı sağ taraftaki oyuncunun değeri.

&f%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_name% &7⬅ &#55C0FF%ajlb_lb_statistic_deaths_1_monthly_value%

MONTHLY = AY
VALUE = DEĞER

Günaydınlar hocam şu şekil kendinize göre ayarlayın o kısmı sorununuz düzelecektir.

%ajlb_value_statistic_deaths_monthly%'

iyi forumlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl