Çözüldü ajleaderboard çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok gene olmadı seninle aynı sürümleri kullanıyorum ama gene aynı hatayı veriyor lobide gene 0 yazıyor ama boxpvp de hata veriyor birde boxpvp de scoreboard da öldürme gözüküyor ama ajleaderboarda olmuyor ve /papi parse me %statistic_player_kills% yapınca hata veriyor aynı hatayı
plugins -> PlaceholderAPI -> expansions konumunun içinde Expansion-statistic varmı? var ise kaç kb?

plugins -> PlaceholderAPI -> expansions konumunun içinde Expansion-statistic varmı? var ise kaç kb?
12 kb ama sadece sunucuda 2 3 kişi girdi toplam 6 ölme 1 2 öldürme kadarı vardır
tam bilmiyorum

12 kb ama sadece sunucuda 2 3 kişi girdi toplam 6 ölme 1 2 öldürme kadarı vardır
tam bilmiyorum
İsterseniz ilk olarak o dosyayı silin oyuna girip /papi reload attıktan sonra silindiğinden emin olun tekrardan /papi ecloud download Statistic komudu ile yeniden yükleyip /papi reload komudunu kullanın.

Merhaba statistic_player_kılls denermisiniz bazen hatalı olabiliyor kills

Merhaba statistic_player_kılls denermisiniz bazen hatalı olabiliyor kills
merhaba denedim chatte /ajlb add statistic_player_kılls yaptım oldu ancak hologramda %ajlb_lb_statistic_player_kılls_1_alltime_value% böyle yapınca ne isim ne öldürme gözüküyor 1. sıralama hepsini KİLLS yerine KILLS yaptım ama böyle gözüküyor
1. sıralama kılls ile 2. sıralama kills ile

Ekli dosyalar

• 2025-05-30_02.28.56.webp
    2025-05-30_02.28.56.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 90
1. olan doğru, henüz kill alınmadığı için güncellenmemiş opları saymama özelliği mevcut deop çekip veya farklı bir hesapla kill alırsanız güncellenecektir.

/ajlb add statistic_player_kills
Sebebi şu
Plugin senden sıralama için numara istiyor.
/ajlb add statistic_player_kills_1
/ajlb add statistic_player_kills_2
/ajlb add statistic_player_kills_3 gibi bir komut giriceksin ona 1. yi 2. yi 3. yü ona göre ayarlayacak.
Wiki sayfasında örneği vardır muhtemelen

&6=== &cMurderMystery&e top wins &6===
&61. &e%ajlb_lb_murdermystery_wins_1_alltime_name% &7- &e%ajlb_lb_murdermystery_wins_1_alltime_value%

örnek burada eklemiş .
<board> is the
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(for example, statistic_player_kills),
<number> is the position you want to display (1 for 1st, 2 for 2nd, etc),
<type> is the timed type (e.g. alltime, hourly, daily, weekly, monthly)

yani diyorki statistic_player_kills 2. satırda hangi sırayı göstericeksin 1. mi 2. mi 3. mü vb
type kısmınada saatlik günlük haftalık aylık gibi ayarlayacaksın
sanırım statistic_player_kills_1_hourly gibi bir seçenek olacak

merhaba denedim chatte /ajlb add statistic_player_kılls yaptım oldu ancak hologramda %ajlb_lb_statistic_player_kılls_1_alltime_value% böyle yapınca ne isim ne öldürme gözüküyor 1. sıralama hepsini KİLLS yerine KILLS yaptım ama böyle gözüküyor
1. sıralama kılls ile 2. sıralama kills ile
Eğer OP yetkin varsa yan bir hesaptan sunucuya gir kill al düzelir OP olunca saymıyor

/ajlb add statistic_player_kills
Sebebi şu
Plugin senden sıralama için numara istiyor.
/ajlb add statistic_player_kills_1
/ajlb add statistic_player_kills_2
/ajlb add statistic_player_kills_3 gibi bir komut giriceksin ona 1. yi 2. yi 3. yü ona göre ayarlayacak.
Wiki sayfasında örneği vardır muhtemelen
bunları yazıncada olmuyor aynı hatayı veriyor ama
Eğer OP yetkin varsa yan bir hesaptan sunucuya gir kill al düzelir OP olunca saymıyor
senin dediğin oldu ama tam zamanlama ile kill yazsımıyor 10 20 saniye sonra yansıyor kill sıralaması,ama o sunucudandır diyorum ve sana teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl