hacimertgokhan
BAHD
ajlb add olarak ne yüklememiz gerekli acaba oraya bişey indirmedim
- Eklenti Ayarlarını Kontrol Edin: ajLeaderboards eklentisinin ayarlarını kontrol edin ve "kill" sıralaması tablosunun doğru bir şekilde ayarlandığından emin olun.
- Eklentiyi Yeniden Yükleyin: Eklentiyi yeniden yükleyin veya sunucuyu yeniden başlatın. Bu, eklentinin yeni ayarları yüklemesini sağlar.
- Hata Kayıtlarını Kontrol Edin: Minecraft sunucunuzun hata kayıtlarını kontrol edin. Bu, sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olabilir
BAHD
Sanırım komut şöyle; /ajlb add %statistic_player_kills%ajlb add olarak ne yüklememiz gerekli acaba oraya bişey indirmedim
Sanırım komut şöyle; /ajlb add %statistic_player_kills%
Eğer bunu yazınca olmazsa, şunu da deneyin; /papi ecloud download statistic
BAHD
Sunucuyu kapatıp plugins\PlaceholderAPI\expansions dizininden Expansion-Statistic.jar dosyasını silip (yedekleyin bir yere) yerine aşağıda verdiğim zip dosyası içindeki Expansion-Statistic.jar dosyasını atıp sunucuyu başlatıp bakar mısınız düzelmiş mi diye?böyle bi siteye atıyor ek olarak statistic yüklüDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dostum K/D scoreboard bozuluyor + düzelmedi aynıSunucuyu kapatıp plugins\PlaceholderAPI\expansions dizininden Expansion-Statistic.jar dosyasını silip (yedekleyin bir yere) yerine aşağıda verdiğim zip dosyası içindeki Expansion-Statistic.jar dosyasını atıp sunucuyu başlatıp bakar mısınız düzelmiş mi diye?
indirdim fakat aynı resimdeki gibi/ajlb add %statistic_PLAYER_KILLS% komutunu deneyin.
ArmorStand üstündeki hologramlar yanlış olabilir. Hologramları atarsan oraya bakalım.indirdim fakat aynı resimdeki gibi
ArmorStand üstündeki hologramlar yanlış olabilir. Hologramları atarsan oraya bakalım.
Oldu teşekkür ederim <3 KONU KİLİTBu şekilde dener misin.
%ajlb_lb_statistic_PLAYER_KILLS_1_alltime_name%
%ajlb_lb_statistic_PLAYER_KILLS_1_alltime_value%
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!