Çözüldü Airplane forku için başlat.bat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bolib945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 587
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolib945

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
16
Minecraft
bolib945
Merhabalar, ben önceden webpanel kullanıyordum şimdi uzak masaüstüne geçtim fakat bu başlat.bat olayını yapamadım airplane için düzenleyip atabilecek var mı? Teşekkürler.

java -Xms8G -Xmx8G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar SunucuYazılımınız.jar nogui
SunucuYazılımınız kısmını jar dosyanızın adıyla değiştirin.

java -Xms8G -Xmx8G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar SunucuYazılımınız.jar nogui
Sunucunun açılacağı ip adresini ve portu nerden değiştirieceğim eski hostingdeki ip'ye açmaya çalışıyor.

Screenshot_1.png

server.properties dosyasında server-ip= kısmını boş bırakın port kısmına kullandığınız portu (genellikle 25565 olur) girin, buna rağmen port hatası alırsanız görev yöneticisi ya da linux kullanıyorsanız htop'dan java ile ilgili her şeyi sonlandırın.
Düzeldi teşekkür ederim. properties dosyasında ip girilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl