Ailenizin sizin sabit gelirinize el uzatmasını nasıl karşılarsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZoneMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZoneMC

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
51
Minecraft
EmperorOfElder

Discord:

s0mb0dy1

Merhaba,
Ailelerin sizlerin sabit gelirine müdahale etmesi bazı evlerde yaşanan bir durum. Bu konuda genel görüşleri merak ediyorum. Sizce ailenin, kişinin kendi sabit gelirine el uzatması nasıl karşılanmalı? Normal bir durum mu, yoksa sınır çizilmesi gereken bir konu mu?
Farklı bakış açılarını görmek için soruyorum.

Merhaba,
Ailelerin sizlerin sabit gelirine müdahale etmesi bazı evlerde yaşanan bir durum. Bu konuda genel görüşleri merak ediyorum. Sizce ailenin, kişinin kendi sabit gelirine el uzatması nasıl karşılanmalı? Normal bir durum mu, yoksa sınır çizilmesi gereken bir konu mu?
Farklı bakış açılarını görmek için soruyorum.
Benim param benim paramdır yaaani

Eğer gerekli bir harcama için el uzatacaklarsa sorun görmezdim çünkü bu yaşıma kadar ailem sayesinde geldim ancak uygunsuz harcamlar içinse ailsel bir tartışma söz konusu olurdu

Eğer gerekli bir harcama için el uzatacaklarsa sorun görmezdim çünkü bu yaşıma kadar ailem sayesinde geldim ancak uygunsuz harcamlar içinse ailsel bir tartışma söz konusu olurdu
mantıklı bir cevap

Kimse kimseden zorla birşey alamaz ama ailemin canı sağolsun telefon açmaları yeter .D

Gerçek bir "Aile" den bahsediyorsak. Bugün alır, yarın fazlasıyla verir :)

Cimrilik etmeyi sevmem ihtiyaçları varsa seve seve veririm olmasada veririm tabi

ihtiyaçları ciddili varsa neden olmasın yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl