WhyiBaris
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 103
- Minecraft
- Mr_Muscle
Discord:
WhuryBaris#0001
WhuryBaris#0001

guneychn
WhuryBaris#0001
Denicegim tessekkurlerKripto paralar ve amazon üzerinden satış ile ilgili biraz araştırma yap :) hangisi uygulu olur ise onun ile ilgili araştırmalara devam et.
Küçük bir tavsiye: ücretli kurs satın alarak işi dahada hızlandıra bilirsin.
donsuzturk
WhuryBaris#0001
Mimarım, pluginerim, ürün alıp internetten geliştirebilirimHangi alanda iyisin, yeteneklerin neler? Bunlardan bahsedersen seçenek sunabiliriz.

efekurban
Minecrafttan ailene çok bir katkı yapamazsın, belki yabancı piyasada. TR Piyasası aşırı kötü şu an.Mimarım, pluginerim, ürün alıp internetten geliştirebilirim
WhuryBaris#0001
İzin vermiyorlar :(Kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama git bir işe çalış burada iyi olduğun bir alan yoksa boşa zaman kaybedersin. Ben 1.5 yıl önce bir pizzacıda garsonluk yapıyordum şuan pizza ustası olarak görev yapıyorum. Git çalış herhangi bir yerde günlük 40tl versin 50tl versin öp başına koy umarım istanbul'da falan oturmuyorsundur (Aile için 1tl 1tl'dir).

guneychn
Hahahah işin içinde keşke olsan. Konuda herhangi bir kriter belirtilmemiş. Bende ona göre bir değerlendirme yaptım. Kolay para kazanmak istiyor. İnternet ortamındayız, kafeden para kazanmak isteyen birisi burada böyle bir konu açmaz. Gider eleman arayan bir yer bulur çalışır.Gerçekten mi? Kripto para mı tavsiye ettin çocuğa? Ya çocuğun yaşı belli ki 18 yaş altı, 18 yaş üstü olan bir çocuk burada bu konuyu açmaz zaten gider bir işe girer en güzel öyle destek olacağını bilir, ya harbi nasıl diyebildin? kripto para bir borsa olsa bile bir yandan da kumar gibidir büyük paralar dönüyor bunun en büyük riski de para kaybetmek. Ufacık çocuğa hayat dersi vereceğine "git işe çalış bence" vs vs cümleler kuracağına gelmişsin kripto para diyorsun. Ben bile deli oldum o derece yani.

guneychn
Ağır borsa dediğin neredeyse bir kaç site ve bir kaç uygulama... Ufacık çocuk diyorsun ben nereden bile bilirim ufacık çocuk olduğunu. Düşünürken azıcık empati yap.Kripto paranın ne işe geldiğini ve anlamını bilmeseydim sana ters tepki vermezdim zaten ki sen asıl kripto para nedir bilmediğin için daha ufak çocuklara doğru düzgün binlerce para kazanma yöntemi varken en riskli işlere sokuyorsun. Kripto para nedir çok iyi bilirim ve şu an ben de kripto para yapmaktayım neyin ne olduğunu biliyorum sen de hatanın farkına varmalısın ufacık çocukları doğru düzgün şeylere yönlendirmek varken ağır borsalara sokmamalısın.
WhuryBaris#0001
para yüklüyorsun paran yükseliyor heralde neden kumar sayılıyorki kumar diyorsan karışmam o işlere :)Gerçekten mi? Kripto para mı tavsiye ettin çocuğa? Ya çocuğun yaşı belli ki 18 yaş altı, 18 yaş üstü olan bir çocuk burada bu konuyu açmaz zaten gider bir işe girer en güzel öyle destek olacağını bilir, ya harbi nasıl diyebildin? kripto para bir borsa olsa bile bir yandan da kumar gibidir büyük paralar dönüyor bunun en büyük riski de para kaybetmek. Ufacık çocuğa hayat dersi vereceğine "git işe çalış bence" vs vs cümleler kuracağına gelmişsin kripto para diyorsun. Ben bile deli oldum o derece yani.

guneychn
Zaten araştırmanı tavsiye ettim :) Sana uygun olur ise devam etmenide yazdım.para yüklüyorsun paran yükseliyor heralde neden kumar sayılıyorki kumar diyorsan karışmam o işlere :)
WhuryBaris#0001
sende haklısın bilmiyorsun kaç yaşında olduğumu unutun gitsin :) boşa kavgaya değmezAğır borsa dediğin neredeyse bir kaç site ve bir kaç uygulama... Ufacık çocuk diyorsun ben nereden bile bilirim ufacık çocuk olduğunu. Düşünürken azıcık empati yap.
O binlerce para kazanma yöntemini buyur sen açıkla bana laf yetiştireceğine :) ki ben direk bu işe gir demedim. Önce araştır uygun ise yap dedim.
WhuryBaris#0001
Ben RiseRuins mi ney diye ekip gruplara girmek istiyorum fakat kimse almıyor beni günde 80tl paket haritadan kazansam 40tlyi onlara veririmSen gerçekten kripto para dünyasını biliyorsan ben yaşamim o zaman gerçekten ahahaha iyi güldürdün bi kaç uygulama sadece kripto para demek oluyormuş :D :D
o işler öyle olsaydı şu an herkes para yüklemiş zengin olmuş olurdu. ayrıca yaşın kurtarıyor mu sanmıyorum 18 yaş ve kimliğinin arkalı önlü fotoğrafını çekip göndermek gerekiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!