Aiden Türkçe Discord Botu | www.aidenbot.cf

Ely.x

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4

Discord:

Ely#6640

Aiden Bot Nedir ?
-Aiden Bot sizlerin önerileriniz doğrultusunda ilerleyen temiz kodlanmış güvenilir ve gelişmiş Discord Botudur.

Ne gibi özellikleri mevcut ?
-Siz ve sunucunuzdaki insanlara yardımcı olmak amacıyla kurulmuş Kullanıcı, Eğlence, Genel ve Moderasyon komutları mevcuttur.

-Bottan bazı kareler

-Selam verdiğinizde selamınızı alır ve karşılık verir.
YdORdD.jpg

-Gelişmiş Giriş-Çıkış Sistemi

//giriş-çıkış komutu ile belirlediğiniz kanala sunucunuza yeni katılan üyeleri veya sunucunuzdan ayrılan üyeleri görebilirsiniz.

Örnek kullanım: //giriş-çıkış #kanalismi

LvO0vJ.jpg

-Rol renk değiştirme sistemi![TR'DE İLK!]
Discord'un standart renklerinden sıkılmadınız mı?

//rolrenk komutu ile dilediğiniz rolün rengini dilediğiniz şekilde değiştirin.

lQbA8X.jpg

-Log Sistemi(Sunucu Kayıtları)

//kayıtlar #kanaladı komutunu kullanıp sunucu kayıtlarınızı görebilirsiniz.

QPpGzA.jpg

WXGRpq.jpg

-Sayaç Sistemi
//sayaç <hedefkişisayısı> ve //sayaçkanalı #kanaladı ile ayarlanabilir sayaç sistemi.

gP9RvL.jpg

Oylama sistemi

//oylamakanalı #kanaladi ile oylama kanalı belirtip //oylama komutu ile sunucunuzda oylama yapabilirsiniz.

2OE4qv.jpg

qAJnpW.jpg

Hadi Sende Aiden Türkçe Discord Botu İle Discord Sunucunu Düzene Koy!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Oylama

Son düzenleme:

Bahsettiğiniz bu botun birçok özelliği bildiğimiz botlarda var fakat bazı özgün özelliklere rastladım. Discord sunucumda kullanacağım.

Bahsettiğiniz bu botun birçok özelliği bildiğimiz botlarda var fakat bazı özgün özelliklere rastladım. Discord sunucumda kullanacağım.
Öncelikle fikirleriniz,düşünceleriniz ve bizlere sunucunuzda yer verdiğiniz için teşekkür ederiz.Gün geçtikçe özgün komutlar ekleyip hizmetinize sunmaya devam edeceğiz.

Biraz daha kendine has komutlar eklerseniz, diğer botlara göre bir adım daha ileride olabilirsiniz. İyi çalışmalar!

Rol rengini değiştirme ve girişte görselli olarak karşılama olayı diğer botlardan farklı olmuş. Ancak girişte çıkan görseli daha farklı bir şey yapabilirsiniz, biraz alakasız duruyor. Müzik, ödül puanı (Tatsumaki gibi) gibi şeyler eklerseniz kullanıcı sayınızın artacağını düşünüyorum; evet biliyorum kolay şeyler değil ama bir insan bir şeyi çok isterse sonuna kadar çabalar ;) Başarılar dilerim.

Rol rengini değiştirme ve girişte görselli olarak karşılama olayı diğer botlardan farklı olmuş. Ancak girişte çıkan görseli daha farklı bir şey yapabilirsiniz, biraz alakasız duruyor. Müzik, ödül puanı (Tatsumaki gibi) gibi şeyler eklerseniz kullanıcı sayınızın artacağını düşünüyorum; evet biliyorum kolay şeyler değil ama bir insan bir şeyi çok isterse sonuna kadar çabalar ;) Başarılar dilerim.
Güzel yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Biraz daha kendine has komutlar eklerseniz, diğer botlara göre bir adım daha ileride olabilirsiniz. İyi çalışmalar!
Güzel yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl