Bulundu AiakosReborn | Rehber / Youtuber / Yayıncı / D.Moderator ARIYOR !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartiniBiancoo

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Minecraft
noname
Merhaba herkese, AiakosMC geçmiş senelerde 'Slimefun tabanlı survival' olarak sizlere hizmet vermişti. Piyasadaki farklılığımızdan dolayı bizi tercih edenler haliyle fazlaydı. Şimdi açacağımız sunucuda slimefun olacak mı emin değiliz ama yine klasik survivaldan kurtularak farklı şeyler planlıyoruz. 3 ortağız fakat paket ile tek başıma ilgileniyorum.

Aranan Özellikler:
Rehber ve moderator arkadaşlarımız deneme olarak başlayacak gidişata göre yükselecekler. Maks yükselebilecekleri yetki Admin olabilir.

Sunucu için planlarımız:
Survival | Özel büyüler , farklı balıklar , 3d boss ve tasarımlı npcler , Göze hoş gelen texturepack , Canlı harita , Eğer ayarlayabilirsek map Türkiye olacak , Slimefun olup olmayacağından emin değiliz eğer olursa tamamıyla türkçe olacak. Koth ve sunucu açılana aklımıza gelen daha niceleri.

Ücretsiz / Site kredisi karşılığında çalışacak arkadaşlar arıyoruz

Orjinal sunucunun olacağı makine |
AMD Ryzen 9 5900x
48GB
500 GB NVME SSD
TR host

1698935233618.png

Discord
MartiniBiancoo

Son düzenleme:
Merhaba herkese, AiakosMC geçmiş senelerde 'Slimefun tabanlı survival' olarak sizlere hizmet vermişti. Piyasadaki farklılığımızdan dolayı bizi tercih edenler haliyle fazlaydı. Şimdi açacağımız sunucuda slimefun olacak mı emin değiliz ama yine klasik survivaldan kurtularak farklı şeyler planlıyoruz. 3 ortağız fakat paket ile tek başıma ilgileniyorum bu sebeple benimle beraber vakit geçirip sunucuyla ilgilenecek bir 'Developer' arıyorum.

Aranan Özellikler:
Pluginer | Itemsadder üzerinden beğendiğimiz, yaptırdığımız, internetten 'ücretli veya ücretsiz' aldığımız tasarımları kolaylıkla oyuna entegre edebilecek beceriye sahip ; Pluginlerle haşır neşir olan, kolaylıkla editleyebilecek takım arkadaşı arıyoruz.

Tasarımcı | Sunucumuz için üst düzey bir tasarımcı arkadaş arıyoruz, bize bağlı olmasına gerek yok tek seferlik de çalışabiliriz. İstediğimiz animasyonlu logoyu yapabilecek (Tabii ki de fiyatı karşılığında) arkadaşlar ulaşsın.

Bizimle beraber çalışacak olan arkadaşa sunucu açılırken main sunucu panelini vermeyeceğiz. Kendisinin oyunda op ve tagı olacak ayriyetten test sunucusunun paneli olacak.

Sunucu için planlarımız:
Survival | Özel büyüler , farklı balıklar , 3d boss ve tasarımlı npcler , Göze hoş gelen texturepack , Canlı harita , Eğer ayarlayabilirsek map Türkiye olacak , Slimefun olup olmayacağından emin değiliz eğer olursa tamamıyla türkçe olacak. Koth ve sunucu açılana aklımıza gelen daha niceleri.

Orjinal sunucunun olacağı makine |
AMD Ryzen 9 3900
64 GB
2TB NVME SSD
Almanya host olarak düşünüyoruz

Discord
MartiniBiancoo
Gönüllü müarıyorsunuz?

Oraxen bilgisine sahip pluginer veya texture pack geliştiricisi arıyoruz!

Sunucu hiç kazanmazsa adamın emekleri boşa gidecek ve para almayacak, mantıklı sistemmiş...

Sunucu hiç kazanmazsa adamın emekleri boşa gidecek ve para almayacak, mantıklı sistemmiş...
Paketi tek başıma baştan yapıyorum zorlandığım konularda iki üç soru sorabileceğim beraber fikir paylaşımı yapacağımız birini arıyorum. Eğer sunucu tutmazsa en çok emeğine yazık olan biz olacağız 2 plugin ekleyen pluginer değil

Paketi tek başıma baştan yapıyorum zorlandığım konularda iki üç soru sorabileceğim beraber fikir paylaşımı yapacağımız birini arıyorum. Eğer sunucu tutmazsa en çok emeğine yazık olan biz olacağız 2 plugin ekleyen pluginer değil
"2 plugin ekleyen pluginer" aramak yerine kendiniz de yapabilirsiniz o zaman. Hatta direkt forumun destek kategorisinde sorularınızı sorabilirsiniz. Bu dönemde kimse kazancın belirli olmadığı bir durumda kazanç elde edilince ödeme almaz.

"2 plugin ekleyen pluginer" aramak yerine kendiniz de yapabilirsiniz o zaman. Hatta direkt forumun destek kategorisinde sorularınızı sorabilirsiniz. Bu dönemde kimse kazancın belirli olmadığı bir durumda kazanç elde edilince ödeme almaz.
proje büyük, boyle büyük bi projede freelancer olarak çalışmak isteyenler zaten mesaj attı özelden konuştuk. Ben tam zamanlı geliştirici arıyorum sunucudan da pay veriyoruz. tr minecraft sunucularından ,plugin ayarladı veya config sattı tasarım sattı diye 50 100 ödeme alan arkadaşlar da iki kola alabilirler marketten. Elde edecekleri para bu piyasada bu çünkü.

proje büyük, boyle büyük bi projede freelancer olarak çalışmak isteyenler zaten mesaj attı özelden konuştuk. Ben tam zamanlı geliştirici arıyorum sunucudan da pay veriyoruz. tr minecraft sunucularından ,plugin ayarladı veya config sattı tasarım sattı diye 50 100 ödeme alan arkadaşlar da iki kola alabilirler marketten. Elde edecekleri para bu piyasada bu çünkü.
O da doğru tabi ama bence konu biraz daha detaylandırılabilir bununla alakalı veya en azından tahmini kazanç belirtilebilir eğer var ise. Vaktim olsaydı ben ulaşırdım fakat vaktim yok, konuyu daha fazla meşgul etmeyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl