AI ile yaşadığınız en kötü şey neydi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir-40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 202
Bir keresinde AI'a teslimat eklentisinin database'e bağlamak için mysql bağlantısı ekle demiştim. Eklentideki herşeyi hem italik puntoya çevirdi hemde eklentide bulunan tüm yapıyı kayıtlı verileri yok etti.
Bir keresinde benim geliştirdiğim bir sitedeki tüm türkçe karakterleri ingilizce karaktere çevirmişti. Zor kurtardık.

Sağ olsun sevgili yapay zekamız, gecenin köründe bana harika bir aktivite çıkardı! 'Temizlik iyidir' diyerek D:/ diskimi kökten sıfırladı. Sayesinde sabaha kadar veri kurtarma (recovery) programlarıyla akraba oldum, gözlerim kan çanağı. Gerçekten harika bir teknoloji, Allah razı olsun...
Onu nasıl becerdin🤣 Kim bilir ne derdi vardı😭

Bir Websitesi üzerinde Çalıştım Fakat Yapamadığım Birşey vardı Yapması için Claude Sonnet 4.5 Thinking e verdim geliştirdi hoşuma gitti daha çok geliştirtirken Projedeki Veritabanı ve RCON bağlantılarının Hepsini Bozdu 😡 O günden beri Ai ye birşey verirken Xxxx yap ama Mevcut yapıyı bozma diyorum
Backend gibi şeylerde GPT 5 ve üstünü öneririm. Sonnet serisi daha çok web sitesi işinde iyi. Bu nedenle tasarımı sonnnet veya geminiye yaptırıp sonra GPT ye geçiyorum.

Sağ olsun sevgili yapay zekamız, gecenin köründe bana harika bir aktivite çıkardı! 'Temizlik iyidir' diyerek D:/ diskimi kökten sıfırladı. Sayesinde sabaha kadar veri kurtarma (recovery) programlarıyla akraba oldum, gözlerim kan çanağı. Gerçekten harika bir teknoloji, Allah razı olsun...
ŞLÖASDĞÜKALSDĞÜLASKD

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl