AI ile yaşadığınız en kötü şey neydi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir-40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 204

Emir-40

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
43
Minecraft
emiradsay40

Discord:

emiradsay40

Selam arkadaşlar günlük işlerimizde ve projelerimizde artık hepimiz çoğunlukla AI kullanıyoruz ve işlerimizi AI'a verip yapmasını bekliyoruz.
Peki AI ile çalışırken başınıza gelen en kötü şey neydi? Mesela ben GPT 5.2 mini ile çalışırken yanlışlıkla projeyi silmişti bu başıma gelen en kötü şey o günden sonra ne olursa olsun en iyi modeli kullanıyorum.

drizzle şemamı silmişti bir haftadır şemayı tekrar hazırlamaya çalışıyorum :(

En önemli işime yarayacak şeyi geçici sohbetten açıp kaybolması

Bir Websitesi üzerinde Çalıştım Fakat Yapamadığım Birşey vardı Yapması için Claude Sonnet 4.5 Thinking e verdim geliştirdi hoşuma gitti daha çok geliştirtirken Projedeki Veritabanı ve RCON bağlantılarının Hepsini Bozdu 😡 O günden beri Ai ye birşey verirken Xxxx yap ama Mevcut yapıyı bozma diyorum

@Ersoy tam senlik konu asdjfajksdgj

Bir keresinde AI'a teslimat eklentisinin database'e bağlamak için mysql bağlantısı ekle demiştim. Eklentideki herşeyi hem italik puntoya çevirdi hemde eklentide bulunan tüm yapıyı kayıtlı verileri yok etti.

Beni terk etmesi...

Sağ olsun sevgili yapay zekamız, gecenin köründe bana harika bir aktivite çıkardı! 'Temizlik iyidir' diyerek D:/ diskimi kökten sıfırladı. Sayesinde sabaha kadar veri kurtarma (recovery) programlarıyla akraba oldum, gözlerim kan çanağı. Gerçekten harika bir teknoloji, Allah razı olsun...

Sağ olsun sevgili yapay zekamız, gecenin köründe bana harika bir aktivite çıkardı! 'Temizlik iyidir' diyerek D:/ diskimi kökten sıfırladı. Sayesinde sabaha kadar veri kurtarma (recovery) programlarıyla akraba oldum, gözlerim kan çanağı. Gerçekten harika bir teknoloji, Allah razı olsun...
AJSDasjfkadfghj

Başlığı gördüğümde aklıma Ersoy isimli forum üyesinin geldiği konu.

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. AI'ya birşey emanet etmeden önce kesinlikle yedekleyin ve AI ile geliştirme yaparken mutlaka "git" kullanın. Riskleri sıfırlayamayız ama minimuma indirebiliriz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl