Ah ah.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkede başarılı ve zengin olmanın bana göre 3 yolu var ;

1 - Sisteme boyun eğip çocukluk ve gençlik döneminde inek bi öğrenci olup yetişkinlik dönemini garantiye almak.Eğer dersen ben hem hayatımı yaşarım hem başarılı olurum bu biraz zor okursun bi memur olursun ama bi Mimar, doktor zor olursun.

2 - Siyasete girip bilgin çok az olsa bile İktidar tarafındakile yalakalık yapmak.

3 - Çok zeki ve kurnaz biri isen Ticarete atılmak.Çünkü ticaret öyle bir şeydirki ya çok fakir olursun batarsın.yada bir memurun hayatı boyunca aldığı maaşı bir işte veya anlaşmada alırsın.Ama bu kısım zordur dikkat edersen çok zeki ve kurnaz dedim.Ayrıca 3. şıkkı seçmiş biri 2. şıkkıda aynı anda seçerse şansı ikiye katlanır.

Ülkeni bu kadar mı sevmiyorsun yani ?! Eğitim sistemi kötü diye çareyi kaçmakta buluyorsan ben senin türk olduğundan şüphelenirim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
What kind of kafa? Lütfen gelip bana burda "ben senin türk olduğundan şüphelenirim" gibi laflar kullanıp gereksiz milliyetçilik taslamayın. Durum sadece eğitim sisteminin kötü olması değil. Ki durum sadece eğitim sisteminin kötülüğü olsa bile bu çok büyük bir sorundur. Siz şimdi diyorsunuzki başka ülkeye gitmek yerine ülkeyi düzeltmeye çalışın. Bu düşünceyi destekleyen kişiler var ama herkes bu düşünceyi desteklemek zorunda değil. Adamın kafasında projeler vardır ve bunları hayata geçirmek istiyordur ama projeyi geliştirmek için ihtiyacı olan imkanı kendi ülkesinde değil yabancı bir ülkede bulmuştur. Şimdi bu adam projesini hayata geçirmek için ülkesinin iyi hale gelmesinimi beklesin ve ya projesini geliştirmeyi bırakıp ülkeyi geliştirmeye mi kalksın? Bu tür konular bu tarz bakış açısı ile düşünülmez. Daha iyi imkanı bulan kişi tabiki başarılı şeylere imza etmek için daha iyi imkanların olduğu yere gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl