SonNefes23
daha önceden indirdim ama hiç anlamadım ancak agmranks kolay ve anlaşılır editlemeyi falan çözdüm ama bir türlü yeni rank ekleyemedim o sorunu çözemiyorumEğer agmranks ile sorun yaşıyorsanız. Bu plugini deneyebilrisiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SonNefes23
Normal olarak 1.yml dosyası oluşuyor bildiğim kadarıyla 2 bir dosya oluşturup aynı şeyleri kopyalayıp yapıştırın. Editleyin.daha önceden indirdim ama hiç anlamadım ancak agmranks kolay ve anlaşılır editlemeyi falan çözdüm ama bir türlü yeni rank ekleyemedim o sorunu çözemiyorum
yaptım ama olmuyor guiyede gelmiyor ranksup komutuda çalışmıyorNormal olarak 1.yml dosyası oluşuyor bildiğim kadarıyla 2 bir dosya oluşturup aynı şeyleri kopyalayıp yapıştırın. Editleyin.
SonNefes23
Herhangi bir hata veriyor mu ?yaptım ama olmuyor guiyede gelmiyor ranksup komutuda çalışmıyor
hayır ama ranksup yapınca gui açıyor herşeye tıklıyorum yinede rank atlamıyorHerhangi bir hata veriyor mu ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!