Age Of Civilization 2(Modern Dunya Ve Tarihi Savaş Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

Evet arkadaşlar Bu oyun lukasz jakowski tarafından 22 kasım 2018 tarihinde Piyasaya Sürülmüştür.İlk önce PC versiyonu sonrada TELEFON versiyonu çıkmıştır.
indir.jpg

lOrN4k.png

oyunu yapan adam :)
DUuc5KEXcAU3yeJ.jpg

lOrN4k.png

Ve Oyundaki Dil Seçenekleri
trans.png

Peki Neden Duruyoruz Sistem Gereksimlerine Geçmeyelimmi

lOrN4k.png
Sistem-Gereksinimleri.png

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft® Windows Vista® / XP® / Windows® 7
İşlemci: 1,8 GHz Tek Çekirdekli
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: Özel belleğe sahip Hızlandırılmış Ekran Kartı
Depolama: 380 MB Kullanım Alanı

lOrN4k.png

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 2,4 GHz Tek Çekirdekli
Bellek: 2 GB RAM
Depolama: 420 MB Kullanım Alanı

lOrN4k.png

Evet Şimdi Oyun Neymiş Ne Değilmiş Zamanı

tttt.png

Öncelikle oyunumuzun kategorisi strateji. Her ne kadar strateji oyunu da olsa, rakip strateji oyunlara göre oldukça kolay bir oyun. Bir EU4 gibi, HOI4 gibi kafa zorlamıyor. Çok detay vermeden, içine girmeden çevresel bir oynanış sunuyor. Fazla ağır akmıyor. Bunu yaparken de aşırı bir kısıtlama sunmuyor. Bir önceki cümlemde bahsettiğim gibi büyük yapımların çoğu Türkçe'ye tam olarak çevrilemiyor. Bu da İngilizcesi yeterli seviyede olmayan oyuncular için oyunu daha karmaşık ve anlaşılmaz bir hale bürüyor.

Oyunun Türkçe seslendirme ve altyazıya sahip olması, bu açıdan önemli bir nokta. Büyük yapımcılardan bile görmezken, küçük ve bireysel yapımcılardan bu desteği görmek sevindirici.

Ufak tefek bazı buglara sahip. Yapay zekada da hafif sorunlar var ancak oyunun tek kişi tarafından geliştirildiğini düşünürsek bu sorunlar kabul edilebilir. Sonuç olarak potansiyeli yüksek bir oyun.

Yukarıda bahsettiğim gibi oyun biraz kolay. HOI4 gibi oyunlardan deneyimi olanların zor modu seçip oynamasını tavsiye ederim. Zor modu da aşırı zorlamıyor.

Kişisel yorumuma gelecek olursak oyunu fena bulmadım. 11.50 TL gibi uygun bir fiyata da satışta. Bu da bugların ve ufak tefek hataların göz ardı edilmesini sağlayabiliyor. Bunlar da ileride giderilir zaten.

Pek strateji sevmeyen biri olarak, tadımlık takılıp çıkmalık bir oyun olarak görürseniz hoşunuza gideceğini düşünüyorum.

Korsan severlere de bir mesaj bırakayım. Buyrun; oyun hem ucuz, hem de Türkçe. Bunu da korsan indirmeye bir bahaneleri var mı acaba?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şuraya da beğendiğim bir Steam kullanıcı incelemesini bırakayım:

Screenshot_2.png

ARKADAŞLAR BUARADA BU BENİM İLK KONU TASRIMIM AFFETİN

Tasarım biraz sade ama olsun oyun güzel 1 2 kez oynamıştım bence hak vermelisiniz :D​

Şu konu tasarımını bir günde söylemesi ayıp 5 kere gördüm :( Onun dışında oyun gayet güzel. Ellerine sağlık :)

Lisedeyken sıra arkadaşım oynardı baya sarardı onu heyecanlı heyecanlı anlatırdı :D Gerçekten Tarihe Coğrafyaya ilgisi olanlar için güzel bir oyun

Yanlış yere açılmış.Bu arada oyun hakkında kısmı alıntı.Bunlara dikkat etmelisin.

Açıkçası konu çok karışık olmuş. Çok imla hatası var. Okurken birden çıkan resimler beni korkuttu. Onun dışında bazı yerleri okurken akıcıydı.

Açıkçası konu çok karışık olmuş. Çok imla hatası var. Okurken birden çıkan resimler beni korkuttu. Onun dışında bazı yerleri okurken akıcıydı.
peki ne yapmamı bekliyordunuz herhalde DİKKAT ALTTA RESİM VAR mı yazmalıydım

Evet arkadaşlar Bu oyun lukasz jakowski tarafından 22 kasım 2018 tarihinde Piyasaya Sürülmüştür.İlk önce PC versiyonu sonrada TELEFON versiyonu çıkmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 77404

Ekli dosyayı görüntüle 77405
oyunu yapan adam :)
Ekli dosyayı görüntüle 77403

Ve Oyundaki Dil SeçenekleriEkli dosyayı görüntüle 77407

Peki Neden Duruyoruz Sistem Gereksimlerine Geçmeyelimmi

Ekli dosyayı görüntüle 77405Ekli dosyayı görüntüle 77406

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 1,8 GHz Tek Çekirdekli
Bellek: 1 GB RAM
Depolama: 380 MB Kullanım Alanı

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 2,4 GHz Tek Çekirdekli
Bellek: 2 GB RAM
Depolama: 420 MB Kullanım Alanı

Evet Şimdi Oyun Neymiş Ne Değilmiş Zamanı

Ekli dosyayı görüntüle 77409

Öncelikle oyunumuzun kategorisi strateji. Her ne kadar strateji oyunu da olsa, rakip strateji oyunlara göre oldukça kolay bir oyun. Bir EU4 gibi, HOI4 gibi kafa zorlamıyor. Çok detay vermeden, içine girmeden çevresel bir oynanış sunuyor. Fazla ağır akmıyor. Bunu yaparken de aşırı bir kısıtlama sunmuyor. Bir önceki cümlemde bahsettiğim gibi büyük yapımların çoğu Türkçe'ye tam olarak çevrilemiyor. Bu da İngilizcesi yeterli seviyede olmayan oyuncular için oyunu daha karmaşık ve anlaşılmaz bir hale bürüyor.

Oyunun Türkçe seslendirme ve altyazıya sahip olması, bu açıdan önemli bir nokta. Büyük yapımcılardan bile görmezken, küçük ve bireysel yapımcılardan bu desteği görmek sevindirici.

Ufak tefek bazı buglara sahip. Yapay zekada da hafif sorunlar var ancak oyunun tek kişi tarafından geliştirildiğini düşünürsek bu sorunlar kabul edilebilir. Sonuç olarak potansiyeli yüksek bir oyun.

Yukarıda bahsettiğim gibi oyun biraz kolay. HOI4 gibi oyunlardan deneyimi olanların zor modu seçip oynamasını tavsiye ederim. Zor modu da aşırı zorlamıyor.

Kişisel yorumuma gelecek olursak oyunu fena bulmadım. 11.50 TL gibi uygun bir fiyata da satışta. Bu da bugların ve ufak tefek hataların göz ardı edilmesini sağlayabiliyor. Bunlar da ileride giderilir zaten.

Pek strateji sevmeyen biri olarak, tadımlık takılıp çıkmalık bir oyun olarak görürseniz hoşunuza gideceğini düşünüyorum.

Korsan severlere de bir mesaj bırakayım. Buyrun; oyun hem ucuz, hem de Türkçe. Bunu da korsan indirmeye bir bahaneleri var mı acaba?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şuraya da beğendiğim bir Steam kullanıcı incelemesini bırakayım:

Ekli dosyayı görüntüle 77411

ARKADAŞLAR BUARADA BU BENİM İLK KONU TASRIMIM AFFETİN
başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl