Quîntessa
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 5
Essentialsin afk sistemini kullanabilirsin.merhaba, bana /afk yazdığında sohbete şuanda afksın bildirimi atan ve tabda ismin en sağına AFK yazan ufak bi skript gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ? (hareket ettiğinde veya bir şeye tıkladığında afk bozulacak artık afk değilsin bildirimi atıcak)
tab için yanına afk ibaresi eklemiyordu sanırım o denemiştimEssentialsin afk sistemini kullanabilirsin.

benjamin17
Essentials ile eklenebiliyor.tab için yanına afk ibaresi eklemiyordu sanırım o denemiştim
bunun için ekstra bir afk permi yapmam gerekiyor mu ? luckpermsten yoksa direkt çalıştırayım mı skripttenDaha öncesinde forum üstünde paylaşılmış bu skripti kullanabilirsiniz.
Skript Paylaşımı Konu 'SUNUCU İÇİN GELİŞMİŞ AFK SİSTEMİ'
Merhaba Değerli MC-TR Ailesi,
Bu benim ilk skriptim umarım memnun kalırsınız
Bu skript ne işe yarar?
Bu skript oyuncuya afk modunda iken afk rankı verir ve afk alanına ışınlar /afk ile afk moduna geçer /afkdeaktif komutu ile afk modunu deaktif eder /afkayarla komutu ile /afk yazınca ışınlıyıcağı alanı belirler afk moduna oyundan çıkarsa afk rütbesini oyuncudan geri alır
Gerekli eklentiler:
Skript ve LuckPerms (nametagedit, groupmanager) gibi pluginler de çalışır ama denemedim
Komutlar:
/afk
/afkdeaktif
/afkayarla
AFK modunuzu aktif olarak...
- XRwaii
- afk afk alanı afk skript afk skripti
- Cevaplar: 4
- Forum: Minecraft Skript Paylaşımları

benjamin17
Attığım skriptteki afk.ayarla izni hariç diğer permisionları evet vermeniz gerekiyor.bunun için ekstra bir afk permi yapmam gerekiyor mu ? luckpermsten yoksa direkt çalıştırayım mı skriptten
Attığım skriptteki afk.ayarla izni hariç diğer permisionları evet vermeniz gerekiyor.
Evet lazım.hayır hayır onu demedim oyuncu grubuna verdim zaten rol olarak afk rolü oluşturmam gerekiyor mu onu diyorum
Evet lazım.
Afk rolu olusturun.çalışmadı bu ne rolü veriyor ne alıyor
oluşturdum rol skript veriyor gösteriyor rol gelmiyo onu çözemedimAfk rolu olusturun.
skirpt hata veriyormu yada log atabilirmisin ?oluşturdum rol skript veriyor gösteriyor rol gelmiyo onu çözemedim
hata yok ancak rol vermiyor veya alıp eski rolü vermiyor değişen bişey olmuyo rollerde yaniskirpt hata veriyormu yada log atabilirmisin ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!