Çözüldü AFK SKRİPT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quîntessa

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
merhaba, bana /afk yazdığında sohbete şuanda afksın bildirimi atan ve tabda ismin en sağına AFK yazan ufak bi skript gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ? (hareket ettiğinde veya bir şeye tıkladığında afk bozulacak artık afk değilsin bildirimi atıcak)

merhaba, bana /afk yazdığında sohbete şuanda afksın bildirimi atan ve tabda ismin en sağına AFK yazan ufak bi skript gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ? (hareket ettiğinde veya bir şeye tıkladığında afk bozulacak artık afk değilsin bildirimi atıcak)
Essentialsin afk sistemini kullanabilirsin.

Daha öncesinde forum üstünde paylaşılmış bu skripti kullanabilirsiniz.

Daha öncesinde forum üstünde paylaşılmış bu skripti kullanabilirsiniz.

bunun için ekstra bir afk permi yapmam gerekiyor mu ? luckpermsten yoksa direkt çalıştırayım mı skriptten

bunun için ekstra bir afk permi yapmam gerekiyor mu ? luckpermsten yoksa direkt çalıştırayım mı skriptten
Attığım skriptteki afk.ayarla izni hariç diğer permisionları evet vermeniz gerekiyor.

hayır hayır onu demedim oyuncu grubuna verdim zaten rol olarak afk rolü oluşturmam gerekiyor mu onu diyorum
Attığım skriptteki afk.ayarla izni hariç diğer permisionları evet vermeniz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl