Bulundu Afk komudunda title kullanimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mole

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
MoleLive

Discord:

MoleLive#2310

Arkadaşlar merhaba, yeni bir sunucu açacağım ve ayarlamalarını kendim yapıyorum ve bir konuda takıldım kaldım. Essentails afk komutunu kullanilinca ekranda title ve subtitle ile afk modundan cikana kadar "Suanda afksin. Afk modundan cikmak icin /afk komutunu kullan." Gibisinden bir mesajin afk modundan cikana kadar durmasini istiyorum. Titlemanager pluginini denedim ama onda oyle bir sey yokmus, chatgptnin yardimi ile bazi skirptler yazdim ama onlarda olmadi. Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa bir yardim eli fena olmaz. Skript icin addons indirdim bu arada

merhaba skript yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugini kullanabilirsiniz
Merhaba, bu pluginin benzeri gormustum ama aciklamalarindan anladigim kadariyla belirlene alanda afk kalinca odul vermek icin kullanilan bir plugin kendisi. Eger yanlis anladiysam duzeltebilirsen sevinirim. Benim istedigim oyuncu /afk yaptiginda essentialstaki gibi oyuncu hasar almayacak ve hareket edememesi ayni zamanda da afk kaldigi surecede ekran da afk moddasin afk'den cikmak icin tekrar /afk yaz gibi bir title mesaji destekleyen bir sey olmali

merhaba bu skripti deneyebilir misiniz

Ekli dosyalar

• afk.sk
    afk.sk
    2,7 KB · Görüntüleme: 90
merhaba bu skripti deneyebilir misiniz
istediğime yakın ama essentails afk permissiona bağlı olsa yani /afk komutunu tekrar yazana kadar hareket edemez, hasar alamaz, chate birşey yazsa dahi afk modundan çıkamaz şekilde olsa birde title yenilenmeden sürekli kalsa güzel olur ama yinede iş yapacak bir sk

merhaba bu skripti deneyeblir misiniz

Ekli dosyalar

• afk.sk
    afk.sk
    974 bayt · Görüntüleme: 92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl