springtechv9
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 39
- Minecraft
- SpringTechV9
lavingxd
maadenci
:)Skript ile yapabilirsiniz. @yunanmadenci aktif olunca yardımcı olur diye düşünüyorum.
Merhaba emek bir sunucum var insanların afk kalınca oyundan atılmasını şahsen istemiyorum ve oyunu tamamen türkiye simülasyonu gibi vergi sistemi yapıyorum ve afk kalınca neden insanlardan para gitmesin ki... diye düşündüm :)
Böyle bir şey mümkün mü?
import:
net.ess3.api.events.AfkStatusChangeEvent
AfkStatusChangeEvent:
set {_} to event.getAffected().getBase()
set {_a} to event.getValue()
{_a} is true:
set {_}'s metadata "AFK" to true
else:
delete {_}'s metadata "AFK"
every 5 minutes:
set {_a::*} to players where [input's metadata "AFK" is set]
remove 100 from {_a::*}'s balance
İlgi ve yardımız için teşekkür ederim test edip çalışıp çalışmadığına dair geri dönüş sağlayacağım uygunsanız yeni bir problemim var bir bilginiz var ise harika olur :):)
Selamlar, şahsen fikrinizi çok beğendim. Biraz araştırdım, meraklıydım. Sürekli sunucuyu geciktirecek kodlar buldum, oyuncu her hareket ettiğinde önceki konumuyla şu anki konumunu kıyaslıyor vesaire, ben sizin sunucunuzda gecikme olmaması adına direkt EssentialsX'in AFK sistemini skript-reflect ile Skript'e yansıttım. On dakikada bir AFK olan oyunculardan 100$ para alıyor. Eğer oyuncunun parası yoksa da borca giriyor :D
Kod:import: net.ess3.api.events.AfkStatusChangeEvent AfkStatusChangeEvent: set {_} to event.getAffected().getBase() set {_a} to event.getValue() {_a} is true: set {_}'s metadata "AFK" to true else: delete {_}'s metadata "AFK" every 5 minutes: set {_a::*} to players where [input's metadata "AFK" is set] remove 100 from {_a::*}'s balance
Bu kod test edilirken kullanılmış olan her şey aşağıdaki ekte.
Ekli dosyayı görüntüle 202441
Gayet başarılı eğlence kaynağımız oldu teşekkürler <3:)
Selamlar, şahsen fikrinizi çok beğendim. Biraz araştırdım, meraklıydım. Sürekli sunucuyu geciktirecek kodlar buldum, oyuncu her hareket ettiğinde önceki konumuyla şu anki konumunu kıyaslıyor vesaire, ben sizin sunucunuzda gecikme olmaması adına direkt EssentialsX'in AFK sistemini skript-reflect ile Skript'e yansıttım. On dakikada bir AFK olan oyunculardan 100$ para alıyor. Eğer oyuncunun parası yoksa da borca giriyor :D
Kod:import: net.ess3.api.events.AfkStatusChangeEvent AfkStatusChangeEvent: set {_} to event.getAffected().getBase() set {_a} to event.getValue() {_a} is true: set {_}'s metadata "AFK" to true else: delete {_}'s metadata "AFK" every 5 minutes: set {_a::*} to players where [input's metadata "AFK" is set] remove 100 from {_a::*}'s balance
Bu kod test edilirken kullanılmış olan her şey aşağıdaki ekte.
Ekli dosyayı görüntüle 202441
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!