Çözüldü AFK Client

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 560
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aisa

dobro vecer
Elmaslar
65
Discord İzni
Minecraft
Maysacim
X
@maysacim

Discord:

Aisa#6155

Uzun bir süre ardından selamlar MC-TR. Sitede aradım ancak bulamadığımdan buraya konu açıyorum. Private bir Fabric SMP sunucumuz var. AFK Client aradık ancak bulamadık çünkü hep eklentili sunuculara giren clientler var gördüğüm kadarı ile. Fabric modları kurarak vds'e bırakabileceğim bir AFK Client var mı acaba???
Mod Paketi: Custom
Sürüm: 1.19.4
Sunucunun kurulu olduğu makine: Kendi makinem 64GB Ram (24GB sunucuya veriyorum) R9 5900X

Uzun bir süre ardından selamlar MC-TR. Sitede aradım ancak bulamadığımdan buraya konu açıyorum. Private bir Fabric SMP sunucumuz var. AFK Client aradık ancak bulamadık çünkü hep eklentili sunuculara giren clientler var gördüğüm kadarı ile. Fabric modları kurarak vds'e bırakabileceğim bir AFK Client var mı acaba???
Mod Paketi: Custom
Sürüm: 1.19.4
Sunucunun kurulu olduğu makine: Kendi makinem 64GB Ram (24GB sunucuya veriyorum) R9 5900X
Ben Eskiden HiraNetwork sunucusunda, Hem Oyuncuydum Hemde Asistanlık yapmıştım SkyBlock - OpSkyBlock Sunucularında AFK hesaplarımı bırakıyordum ve kullandığım "UnioCraft"'tı buna bir göz atabilirsin. Hatta VDS'de de kullanıyordum ama senin işine yarar mı bilemem bir göz at.

O client mod desteğine sahip değil, ki' o clientin tabanının MCC Client oluşturuyor ve MCC Client forge desteğine sahip fabric değil. Bana fabric sunucu için kullanabileceğim bi' client gerekli dostum. Yine de teşekkür ederim...

O client mod desteğine sahip değil, ki' o clientin tabanının MCC Client oluşturuyor ve MCC Client forge desteğine sahip fabric değil. Bana fabric sunucu için kullanabileceğim bi' client gerekli dostum. Yine de teşekkür ederim...
Rica ederim, O konu için Elbet yazan olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl