Çözüldü AFK bölgesi yapıp duranlara nasıl para veririm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sorged
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sorged

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Sorged

Discord:

sorgedx

başlıktaki gibi bunun için bir plugin var mı veya nasıl yapabilirm seçtigim afk bölgesine giriş yaptıklarında ekranına AFK BÖLGESİNE GİRİŞ YAPTINIZ gelsin ve çıktılarındada AFK BÖLGESİNDEN ÇIKIŞ YAPTINIZ yazısı gelsin 10dkda 100k para kazansınlar nasıl yaparim

Güncel tüm sürümleri destekleyen ve sürekli güncelleme alan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini tavsiye ederim. Kendi sunucularımda kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.

Buradakiler 5 yıllık eklentilerle alıp veremediği var sanırım. Lütfen güncel eklentiler kullanın. Güncelleme almayan bir eklentiye neden birisi 5 Euro versin ki?
Güncellenmiş ve ücretsiz bir eklenti atabilirsin mesela buraya? Arkadaşın isteği üzerine önerdiğim eklentinin diğer eklentilere göre menü desteği ve kişiselleştirme konusunda avantajları bulunmaktadır. Bilmeden bu konuda konuşmamanızı tavsiye ederim.
Ayrıca eklemek gerekirse sunucunun hangi sürüme ait olduğu belirtilmemiş. 5 Euro ödeyemeyeceğini varsayarak başlarsak bu ekonomide 1.16.5 üzerinde sunucu açabileceğini düşünmüyorum ve bu nedenle önerdiğim eklenti güncellenmemesine nazaran alt sürümler için harika bir eklentidir, iyi günler..
:love:

Güncellenmiş ve ücretsiz bir eklenti atabilirsin mesela buraya? Arkadaşın isteği üzerine önerdiğim eklentinin diğer eklentilere göre menü desteği ve kişiselleştirme konusunda avantajları bulunmaktadır. Bilmeden bu konuda konuşmamanızı tavsiye ederim.
Ayrıca eklemek gerekirse sunucunun hangi sürüme ait olduğu belirtilmemiş. 5 Euro ödeyemeyeceğini varsayarak başlarsak bu ekonomide 1.16.5 üzerinde sunucu açabileceğini düşünmüyorum ve bu nedenle önerdiğim eklenti güncellenmemesine nazaran alt sürümler için harika bir eklentidir, iyi günler..
:love:
1.15 sunucu açan birisi olduğunu zannetmiyorum. Pluginde bir hata vb. olduğunda da arkadaş zaten hata düzeltme güncellemesi alamayacak. Para kaybı.

Ayrıca yorumlara göre 1.8'de de çalışmıyormuş. Plugini kullanacak sürüm yok.

Güncellenmiş ve ücretsiz bir eklenti atabilirsin mesela buraya?
Arkadaş çok güzel bir eklenti atmış, her özelliği var.

Bilmeden bu konuda konuşmamanızı tavsiye ederim.
Gülüp geçeceğim. Siz 2019 yılından kalma pluginleri kullanmaya devam edin

Son düzenleme:
1.15 sunucu açan birisi olduğunu zannetmiyorum. Pluginde bir hata vb. olduğunda da arkadaş zaten hata düzeltme güncellemesi alamayacak. Para kaybı.
Kişisel görüşün saygı duyarım bu özelliği sanada öneririm. Pluginde herhangi bir problam çıkacağını zannetmiyorum.
Ve tekrardan yineliyorum 5 yıllık eklentiler ile problemi olmayan biri olarak arkadaşa eklenti önerisi yapabilirsin.. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl