Auze01
Fontlar olarak sağ taraftaki font değişebilir arka planada minecraft winter background yazarak bulabilirsin kış temalı olacaksa dürüst olacaksak pek beğenmedimmerhaba tasarımlarımı eleştirel bir şekilde yorumlarmısınız dürüst olarak + fontlar kötü biliyorum öneriniz varsa çok iyi olur
xanaroma
eleştiriye hertürlü açığım eleştirdiğin için teşekkürler bu arada dediklerini yapıp tekrar paylaşıcam ve eksiğim olursa tekrar söylersen sevinirim sağdaki font bulamadım diye öyle yapmıştım bi önerin varmıFontlar olarak sağ taraftaki font değişebilir arka planada minecraft winter background yazarak bulabilirsin kış temalı olacaksa dürüst olacaksak pek beğenmedim
Auze01
Kullandığın edit programı nedir ?eleştiriye hertürlü açığım eleştirdiğin için teşekkürler bu arada dediklerini yapıp tekrar paylaşıcam ve eksiğim olursa tekrar söylersen sevinirim sağdaki font bulamadım diye öyle yapmıştım bi önerin varmı
Auze01
photoshop
ilovemaju
ilovemaju
erscyus
xanaroma
Hocam eğer tavsiye vermem gerekirse gerçekten, tasarıma tüm başlayan yeni kişiler bir kaç tasarım yapıyor atıyor ve ne eksiğim var diye soruyor iyi ediyor lâkin ilk öncelikle sizlerin youtubeden photoshop'un A'dan Z'ye kadar tüm özelliklerini öğrenip, pratiklerini geliştirip, çakallıklarını ve daha iyi nasıl dizayn edilmesini öğrenmenizi tavsiye ederim. (Eğer gerçekten tasarım üzerine düşmek istiyorsanız.) Bu şekilde belki bilenlerden/bilmeyenlerden tavsiye alıp birşeyler yaparsınız da tıkalı kalırsınız. İyi yapanlara göz atın, örnek alın, onlardan tavsiye alın, yaptıklarına göz atın. Teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!