TasarımAetherion Konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Amoreas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 55

Amoreas

Tasarımcı
Elmaslar
1.486
Minecraft
Amoreas

Discord:

amoreas

Umarım beğenirsiniz

620egWm.jpeg

mc_elmas

Gayet Başarılı, Yeni Sistemlerdeki Her Kutucuğun yanındaki ayarlar sebolu farklı farklı olabilir, iyi forumlar.

Gayet güzel olmuş, özellikle genel tema ve kutuların yerleşimi hoşuma gitti. Tasarım kalabalık durmuyor ama aynı zamanda boş da hissettirmiyor.

Üstte arkadaşın da söylediği gibi yeni sistemler kısmındaki kutulara birbirinden farklı küçük ikonlar eklenirse o bölüm biraz daha canlı durabilir bence. Bir de bazı başlıkları veya önemli kelimeleri çok hafif daha belirgin yaparak bölümler arasındaki ayrımı güçlendirebilirsiniz.

Ben bu tarz tasarım işlerinden çok anlamıyorum açıkçası ama gözüme gayet temiz ve düzenli geldi. Özellikle Minecraft konu tasarımlarında bazen gereğinden fazla efekt ve detay kullanılıyor, bunda daha dengeli tutulmuş.

Eline sağlık, güzel çalışma olmuş. Yeni tasarımlarınızı da görmek isterim :)

Gayet güzel olmuş, özellikle genel tema ve kutuların yerleşimi hoşuma gitti. Tasarım kalabalık durmuyor ama aynı zamanda boş da hissettirmiyor.

Üstte arkadaşın da söylediği gibi yeni sistemler kısmındaki kutulara birbirinden farklı küçük ikonlar eklenirse o bölüm biraz daha canlı durabilir bence. Bir de bazı başlıkları veya önemli kelimeleri çok hafif daha belirgin yaparak bölümler arasındaki ayrımı güçlendirebilirsiniz.

Ben bu tarz tasarım işlerinden çok anlamıyorum açıkçası ama gözüme gayet temiz ve düzenli geldi. Özellikle Minecraft konu tasarımlarında bazen gereğinden fazla efekt ve detay kullanılıyor, bunda daha dengeli tutulmuş.

Eline sağlık, güzel çalışma olmuş. Yeni tasarımlarınızı da görmek isterim :)
Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl