Aeseria | Skyblock Spawn Haritası - Kutular,Arena,Büyü,Tamir ve daha fazlası..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aeseria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.342
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen ücretsiz paylaşılan onca harita varken bu haritayı satın almak gereksiz. Çünkü mapin herhangi bir + yani bulunmuyor. İyi satışlar.

Güzel olmuş.

Merhaba, MC-TR Üyeleri!

Ekli dosyayı görüntüle 92725

"Skyblock" haritasına ait görüntüler aşağıda bulunuyor satın almak isteyen arkadaşlar buradan göz atıp
kesin bir karar aldıktan sonra discord üzerinden bana ulaşarak satın alabilirler.

DİSCORD: Aeseria#7873

Ekli dosyayı görüntüle 92726

Ekli dosyayı görüntüle 92729

Ekli dosyayı görüntüle 92730

Ekli dosyayı görüntüle 92732

Ekli dosyayı görüntüle 92733

Ekli dosyayı görüntüle 92800

Ekli dosyayı görüntüle 92801

Satın almak isteyen arkadaşlar discord üzerinden ulaşabilirler!

DİSCORD: Aeseria#7873
Çok küçük ve kötü fakat v3 teki pakete bu haritayı ekleseydiniz çok daha iyi olurdu.

Dostum Sade Map Çok Satılmaz İnsanlar Daha Çok Yükle & Çalıştıra Para Veriyor Ama Buildin Güzel Bence İşinde İyi Pluginer Bulup Satış Yapa Bilirsiniz.

Dostum Sade Map Çok Satılmaz İnsanlar Daha Çok Yükle & Çalıştıra Para Veriyor Ama Buildin Güzel Bence İşinde İyi Pluginer Bulup Satış Yapa Bilirsiniz.
Aeseria kişisel bir hesap değildir, Aeseria Satış Platformu ortak hesabıdır ekipte bulunan kişilerin yaptığı harita vb. ürünleri tanıtmaktadır. Kısacası asıl uzmanlık alanım zaten java üzeri yazılım ekipte bulunan arkadaş'a aittir harita değerli yorumun için teşekkür ederiz.

Konumuzda fiyat bulunmuyor, sizede fiyat verdiğimi hatırlamıyorum?
Arkadaşın cümle sonunda koyduğu (!) işareti, ironi amaçlı olduğunu gösteriyor. Arkadaş size ufak-tefek şakacıklar yapmış, siz fiyat hakkında şey etmeyin demişsiniz ya hani.

Şahsen ücretsiz paylaşılan onca harita varken bu haritayı satın almak gereksiz. Çünkü mapin herhangi bir + yani bulunmuyor. İyi satışlar.
Herkesin görüş ve bakış açısı farklı olduğu için hak veriyorum fakat standart bir harita diğer haritalarda bulunan bölgeler bu haritada mevcut. Sorun yaşacaklarını sanmıyorum zaten elimizden gelen yardımı her zaman sunuyoruz.

Arkadaşın cümle sonunda koyduğu (!) işareti, ironi amaçlı olduğunu gösteriyor. Arkadaş size ufak-tefek şakacıklar yapmış, siz fiyat hakkında şey etmeyin demişsiniz ya hani.
Fiyat vermediğim halde sadece "konu baltalamak" için + post kasmak için gelen kişilerden bir tanesi.

Fiyat vermediğim halde sadece "konu baltalamak" için + post kasmak için gelen kişilerden bir tanesi.
Dostum senin anlama sıkıntın mı var? Hani üst kısımda beeboy adlı kardeşimiz sana "Bu fiyata alınmaz (!)" demiş ya, sende anlamayıp "fiyat vermedim" demişsin. Bende onu açıkladım?

Dostum senin anlama sıkıntın mı var? Hani üst kısımda beeboy adlı kardeşimiz sana "Bu fiyata alınmaz (!)" demiş ya, sende anlamayıp "fiyat vermedim" demişsin. Bende onu açıkladım?
Bende size açıklama yaptım ayrıca burada "anlama" sıkıntın mı var? gibi kelimeler kullanamazsın!

Gayet Hoş Güzel Bir Harita Olmuş :) Umarım Satışını Gerçekleştirirsiniz. Başarılarınızın Devamını Dileyerek İyi Forumlar Diliyorum <3

Gayet Hoş Güzel Bir Harita Olmuş :) Umarım Satışını Gerçekleştirirsiniz. Başarılarınızın Devamını Dileyerek İyi Forumlar Diliyorum <3
Değerli yorumun için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl