Aeseria | Konu tasarımı hediye ediyoruzzz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aeseria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası herkese açık. Eğer sadece size vermek isteseydi eminim özel mesajı kullanırdı.
Tasarım vasat, gradientler hoş durmamış be birçok düzen problemi var. Hakkımızda başlığı ana resme fazla yakın. Her mesajda renk kullanman hoş durmamış, siyah veya beyaz renk de kullanmalısın. Alt taraflar sadece ikon + yazı olmuş, bir şeyler eklemeniz daha hoş olur.
Şahsen bunun çekilişine katılacağıma gidip ücretsiz tasarımları kullanabilirim, bir artısı yok.
Belli sende birşey vermeyen ama herşeye bahane bulanlardansın üst kısımları oduysan orada "Benzeri" konu tasarımı hediye ediceğiz yazıyor ayrıca sende böyle birşey yap ama hatası olsun ayrı ben profesyonel bir tasarım yazmadım elimizden geldikçe yapıyoruz ve geliştiriyoruz ben daha çok çekiliş yapıcam ayrı senin görüşün farklı başkasınınki farklı başvuranlar var sende yap ama hatalı olsun.

cesaret derken? yani ortalama ve açıp benim bile ps den yapabileceğim bir tasarımla büyüüüüük bir cssareeeet....

türkçeni baya beğendim editörlüğü hak ediyorsun.
Ya konuyu baltalamaya mı geldiniz? amacınız nedir abicim adam samimi konuşmak istemi samimice konuşuyor herşeyde noktalı virgüllü konuşursak kimseyle samimi olamayız ayrıca yönetim ekibi memnun olmadığı durumlarda bildiriyor.

Yaw he he inandım kesin veriyonuz ajahsjhs

(Yanlış anlamayın Aeseria delirsin die diom gerçekden veriyoruz bende ekipde varım jshsnshshs)
Yusuf türkçeni düzelt biraz memnun değiller.

Fikirleriniz hoşuma gitti umarım iletişime geçersiniz.

Discord adresinize istek attım. Diğer insanların eleştiri boyutunu aşan, hadsizce bir üslupa yaptıkları yorumlara kulak asmamanızı öneriyorum. Bu tür bir tasarımı insanlara yararı olması için ücretsiz olarak dağıtmanız güzel bir aktivite. Tasarımı beğenen kullanır, beğenmeyen ise kullanmaz. Olay bu kadar basit...

Discord adresinize istek attım. Diğer insanların eleştiri boyutunu aşan, hadsizce bir üslupa yaptıkları yorumlara kulak asmamanızı öneriyorum. Bu tür bir tasarımı insanlara yararı olması için ücretsiz olarak dağıtmanız güzel bir aktivite. Tasarımı beğenen kullanır, beğenmeyen ise kullanmaz. Olay bu kadar basit...
Haklısın artık hadsizce gereksiz konuşmalara cevap vermiyeceğim.

Belli sende birşey vermeyen ama herşeye bahane bulanlardansın üst kısımları oduysan orada "Benzeri" konu tasarımı hediye ediceğiz yazıyor ayrıca sende böyle birşey yap ama hatası olsun ayrı ben profesyonel bir tasarım yazmadım elimizden geldikçe yapıyoruz ve geliştiriyoruz ben daha çok çekiliş yapıcam ayrı senin görüşün farklı başkasınınki farklı başvuranlar var sende yap ama hatalı olsun.
Bunun benzeri olmasın neyi değiştirir? Ben kendinizi geliştirmeniz adına eleştirimi yapıyorum. Gidip saçma sapan post kasan insanlar gibi gelip off haşmete bak ne güzel de yazabilirdim fakat bu sadece senin dar görmene sebep olur. Tasarımının hatalarını gör ki düzeltebil. Ayrıca ne bahane bulmuştum Allah aşkına yahu? Sadece tek mesajımla beni sınıflandırdın. Tabii ki benim görüşüm farklı başkalarının ki farklı. Ben hiç tasarımım görmemiş, her tasarıma müthiş harika büyük cesaret yazan biri değilim o kadar.

Sunucu sahiplerine ücretsiz bir şekilde konu tasarımı hediye etmeniz hoş olmuş.

Haklısın artık hadsizce gereksiz konuşmalara cevap vermiyeceğim.
Hadsizce olan da neymiş? Bir tasarım paylaşıyorsanız bu olası eleştirileri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Ben bir kullanıcı olarak değil, tasarımcı olarak yanıtladım o kadar. Ayrıca ben sizlere tek bir hakaret bile etmemişken sizler benim üslubumu, haddimi sorguluyorsunuz.

Hadsizce olan da neymiş? Bir tasarım paylaşıyorsanız bu olası eleştirileri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Ben bir kullanıcı olarak değil, tasarımcı olarak yanıtladım o kadar. Ayrıca ben sizlere tek bir hakaret bile etmemişken sizler benim üslubumu, haddimi sorguluyorsunuz.

Diğer insanlar sözümü üstünüze alındınız sanırım. Bu forumda sizden başka yorum yapan kişiler de var bunu unutmayın. Tasarımı beğenmemiş olman ve yorum yapman bir şeyi değiştirmez fakat çekilişle verilse bile kullanmam gibi bir ifade kullanman hoş olmamış. Ek olaraksa senin veya bir başkasının kimseye hakaret etme gibi bir hakkı da yok.

Bunun benzeri olmasın neyi değiştirir? Ben kendinizi geliştirmeniz adına eleştirimi yapıyorum. Gidip saçma sapan post kasan insanlar gibi gelip off haşmete bak ne güzel de yazabilirdim fakat bu sadece senin dar görmene sebep olur. Tasarımının hatalarını gör ki düzeltebil. Ayrıca ne bahane bulmuştum Allah aşkına yahu? Sadece tek mesajımla beni sınıflandırdın. Tabii ki benim görüşüm farklı başkalarının ki farklı. Ben hiç tasarımım görmemiş, her tasarıma müthiş harika büyük cesaret yazan biri değilim o kadar.
O görüşlerini discord üzerindende iletebilirsin en azından burayı kirletmiş olmazdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl