Bulundu AeruMC | Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekrem06

Eko
Elmaslar
38
Minecraft
Ekrem06

Discord:

ekom06

AeruMC Yetkili Alımı​

Merhabalar, öncelikle kendimizden bahsetmek isterim. Yaklaşık 2 ay önce AeruMC adında sunucumuzu açmaya karar verdik. Ancak yönetim ve eklenti kısmında tek başıma ilerlediğim için süreci yürütmekte zorlandım. Daha önce yetkili alımları yaptım fakat çoğunlukla yaşça küçük kardeşlerimiz başvurduğu için, sunucuyu emanet etmekte tereddüt yaşadım. Bu sebeple önceliğim, daha olgun ve sorumluluk sahibi arkadaşlarımız olacaktır.

Bazı önemli noktaları özellikle belirtmek isterim:
  • Laubalilik yapan,
  • Din, dil veya ırk ayrımı yapan,
  • Hakaret eden,
  • Ciddiyetten uzak davranan kişileri ekibimizde görmek istemiyoruz.
Amacımız sunucuyu kalıcı şekilde ilerletmek olduğu için, gerçekten işini ciddiye alacak, saygılı ve güvenilir arkadaşlarımızı bekliyorum.

Öncelikli olarak Developer arayışımız var. Pluginlerden iyi anlayan, görsel tasarıma önem veren ve sunucuyu geliştirmeye istekli kişiler ön planda olacaktır. Daha önce de birçok kez sunucu açma girişimim oldu. Yaklaşık 14 yaşından beri bu işlerle uğraşıyorum fakat maddi sebeplerden veya zaman yetersizliğinden kapatmak durumunda kalıyordum. AeruMC son açıldığında ise, 1 - 1,5 aylık süreçte 37 oyuncuya kadar ulaşmayı başardı. Ancak tek başıma yürütmek zor olduğu için revizyona sokmam gerekti.

Sunucumuz şu anda Skyblock, Survival, Creative ve BoxPvP modlarından oluşmaktadır.

Aranan Kadrolar​

• Developer
  • Moderator (Tüm oyunlar için)
  • Rehber (Skyblock, Survival, BoxPvP)

Ücretler​

Ücret elbette olacaktır fakat miktarı kesinleştirmedim. Öncelikli hedefim, developerlara ödeme yaparak sunucuyu sağlam bir temele oturtmak. Reklamlar yapıldıktan ve sunucu oturduktan sonra, Moderator ve Rehber arkadaşlara da bir miktar ücret ödemeyi düşünüyorum. Çok yüksek olmasa da en azından cep harçlığı seviyesinde bir katkı sağlamak niyetindeyim.

İletişim​

İlgilenen arkadaşlar Discord üzerinden: ekom06 adresine mesaj gönderebilirler.

İstek gönderdim

Alımlar devam ediyor build yeteneği orta seviye veya bir tık daha üstü arkadaşlar varsa beklerim işini düzgün yapabilecek developer arayışım var hala

Merhabalar developerlik için iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim gerektiği yerlerde kendi eklentilerimizi yapabiliriz.
ortalama 4 yıldır sektördeyim. Zamanında kendi sunucularım oldu yer yer 150 aktiflik gördüm yer yer 15 aktiflik gördüm bazısı iyi reklamlardım tutmadı bazısını uyduruk reklamlarla +40 ı gördü daha detaylı konuşmak için Discord WoxySh İnstagram İmehmet.tsdmr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl