Ekrem06
Eko
- Elmaslar
- 38
- Minecraft
- Ekrem06
Discord:
ekom06
AeruMC Yetkili Alımı
Merhabalar, öncelikle kendimizden bahsetmek isterim. Yaklaşık 2 ay önce AeruMC adında sunucumuzu açmaya karar verdik. Ancak yönetim ve eklenti kısmında tek başıma ilerlediğim için süreci yürütmekte zorlandım. Daha önce yetkili alımları yaptım fakat çoğunlukla yaşça küçük kardeşlerimiz başvurduğu için, sunucuyu emanet etmekte tereddüt yaşadım. Bu sebeple önceliğim, daha olgun ve sorumluluk sahibi arkadaşlarımız olacaktır.
Bazı önemli noktaları özellikle belirtmek isterim:
- Laubalilik yapan,
- Din, dil veya ırk ayrımı yapan,
- Hakaret eden,
- Ciddiyetten uzak davranan kişileri ekibimizde görmek istemiyoruz.
Öncelikli olarak Developer arayışımız var. Pluginlerden iyi anlayan, görsel tasarıma önem veren ve sunucuyu geliştirmeye istekli kişiler ön planda olacaktır. Daha önce de birçok kez sunucu açma girişimim oldu. Yaklaşık 14 yaşından beri bu işlerle uğraşıyorum fakat maddi sebeplerden veya zaman yetersizliğinden kapatmak durumunda kalıyordum. AeruMC son açıldığında ise, 1 - 1,5 aylık süreçte 37 oyuncuya kadar ulaşmayı başardı. Ancak tek başıma yürütmek zor olduğu için revizyona sokmam gerekti.
Sunucumuz şu anda Skyblock, Survival, Creative ve BoxPvP modlarından oluşmaktadır.
Aranan Kadrolar
- Developer
- Moderator (Tüm oyunlar için)
- Rehber (Skyblock, Survival, BoxPvP)