discorddan istek attım bakarmısınızHocam zorlandığınız kısmı anlatırsanız daha net yardımcı olabiliriz.
XBrexorX#2521
İlk olarak Aegisin bungee fork modelini mi aldınız? Emin olmak için soruyorum.aegis nasıl kurulur onu soruyorum
XBrexorX#2521
Hocam aegisin zaten eklentisi yok sadece bungee modeli mevcut yanlışıkla sormuşum. :D Neyse ben Discord üzerinden yazdım size.bungeefork 24 mb boyutu
XBrexorX#2521
Hocam ben size yanıt vermeyi unutmuşum, kusura bakmayın :D Neyse Aegis Bungee Fork'u normal bir bungeecord gibi kurmanız gerekiyor bungeecord yerine sadece aegis bungee fork'un adını ve dosyasını koyuyorsunuz.bungeefork 24 mb boyutu
Paypal Türkiye'de yasaklı vpn ilede yurt dışı telefon numarası istiyor nasıl aldınızben aegis plugini aldım bunu nasıl kullanacağım hiç bir yerde adam akıllı gösteren yok
XBrexorX#2521
Yöntemleri mevcut.Paypal Türkiye'de yasaklı vpn ilede yurt dışı telefon numarası istiyor nasıl aldınız
o yöntemleri yazarmisinizYöntemleri mevcut.
six#6186
Paypal ile alış yerine gelip hesap oluştur dediğim zaman bende direkt ödeme yeri açılıyor hesap oluşturmadan. Bu sayede bir sürü eklenti satın aldım.o yöntemleri yazarmisiniz
internetten Azerbaycan telefon numarası buluyon tek seferliğine alışveriş yapabiliyorsuno yöntemleri yazarmisiniz
veya VPN e bağlanıp Papara dan sanal kart açıp yapabilirsin yakalanmadığın sürece alışveriş yapmaya devam edebilirsin yakalanırsan sadece kart bloke ediliyor bildiğime göre ürün lisansı iptal edilme vb. şeyi yoktur.internetten Azerbaycan telefon numarası buluyon tek seferliğine alışveriş yapabiliyorsun
Geçici ücretsiz AZ number siteleri göremedim paraylamı aldınızinternetten Azerbaycan telefon numarası buluyon tek seferliğine alışveriş yapabiliyorsun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!