Çözüldü AdvancedRegionMarkets[ARM] AutoPrice Kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustibey0763

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
Francis
Başlıkta belirttiğim, AdvancedRegionMarkets[ARM] adlı pluginde auto price sistemini nasıl kapatacağım?
Configine vs. baktım fakat göremedim.
Nasıl kapatacağımı söyleyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

İncelediğim kadarıyla maalesef ARM eklentisinde auto price kapatılamıyor.
If ARM can't find the autoprice of a region, it will use the default autoprice. (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
Eğer ARM eklentisi bölgenin autoprice değerini bilmiyorsa default, varsayılan değeri kullanır.

Ee, peki mesela 2 aynı yer ve ikisinini de fiyatını farklı yapmak istiyorum, nasıl yapılacak, veya yapılabilir mi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Videolarda izlediğim kadarıyla tabela ile yapılıyor(sanırım)fakat ben tabela eklemek istemiyorum, çünkü oldukça fazla yer var(100-200) ve bunların hepsine tabela eklemek gerçekten baya bir uğraştırıcı bir iş, tabela olmadan bu autoprice fiyatını belirleme şansımız da mı yok?

Satır 1: [arm-sell]
Satır 2: Bölgenin olduğu dünyanın ismi. Eğer bölge ile olan tabela aynı dünyada ise boş bırakabilirsin.
Satır 3: Bölgenin ismi
Satır 4: Bir fiyat. Eğer yoksa autoprice devreye girer. Sizin isteğinize göre buraya bir fiyat girin.

Peki şunu soruyorum işte ben, tabela olmadan bu işlem yapılamaz mı?

"/arm setprice pazar12 1500 7d 14d" bu komut ile, 1 haftalık kiralama işini yaptım. sanırım tabela sistemi 1.11.2 desteklemiyor kendimi zorlayıp buldum komutu :d

1500tl 1 haftalık kiralama ücreti.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl