AdvancedEnchantments Plugini İsteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedYounGTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17

RedYounGTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
RedYounGTR

Discord:

redyoungtr

AdvancedEnchantments pluginini kullanmak istiyorum ama paralı ve internette sadece çok eski sürümü var 26.2 sürümünü bulabilecek birileri var mı?​

AdvancedEnchantments pluginini kullanmak istiyorum ama paralı ve internette sadece çok eski sürümü var 26.2 sürümünü bulabilecek birileri var mı?​

Bunun için eğerki eski sürümleri github üzerinden ücretsiz kaynak kodları paylaşıldıysa oradan isteğine göre ayarlayabilirsin onun dışında ücretsiz bulamazsın.

Bunun için eğerki eski sürümleri github üzerinden ücretsiz kaynak kodları paylaşıldıysa oradan isteğine göre ayarlayabilirsin onun dışında ücretsiz bulamazsın.
yok youtubeda buldum yaklaşık 3 yıl önce mediafireda paylaşılmış oradan buldum 9.2.2 versionu sürüm uygun olacağıno sanmıyorum

yok youtubeda buldum yaklaşık 3 yıl önce mediafireda paylaşılmış oradan buldum 9.2.2 versionu sürüm uygun olacağıno sanmıyorum
Bu Bir Ücretli plugindir.Bunu size ücretsiz paylaşsalar bile bu leak eklentiye girer ve sunucunuza zarar verebilir o yüzden builbybit gibi bir yerden ücretli almak en doğru şey olur.

evet farkındayım ama maalesef alamam o yüzden son çare bu

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl