Tanıtım AdvancedEnchantments Eklentisi - Eşsiz Büyüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnlyDarkness

Retired Bartender
Emektar
MinePass
Elmaslar
210
Discord İzni
Minecraft
OnlyDarknesss

Discord:

OnlyDarknesss#0932

minecraft 1.jpg

Advanced Enchantments Eklentisi Nedir?
Advanced Enchantments eklentisi oyunda bulunmayan farklı birçok büyüyü oyuna eklememizi sağlıyor. 9.90 Euro olan bu eklenti sayesinde kazmalarımıza, kılıçlarımıza, zırhlarımıza ve diğer aletlerimize büyüler ekleyerek onlara farklı özellikler verebiliyoruz. Bu eklenti Türkiye de fazla bulunmuyor ve yurtdışında ki sunularda ise genellikle prison sunucularında bulunuyor. Oyuna eklemiş olduğumuz büyüleri büyü masasında ve örste eşyalarımıza basabiliyoruz. Oyuna sadece büyü eklemek ile kalmıyor ayrıca; Farklı iksirler, setler ve eşyalara kendi özellikleri dışında şeyler de verebiliyoruz. Örnek verecek olursak bir isim etiketine sağ tıklandığında eşyalarımızın adını değiştirebiliyoruz.

Advanced Enchantments Komutları
  • /enchanter - Büyü menüsünü açar; Gerekli izin yok.
  • /tinkerer - Tinkererı açar; Gerekli izin yok.
  • /ae - Ana eklenti komutu; Gerekli izin yok. (diğer kullanım şekilleri: /ce, /customenchants)
  • /ae about - Eklenti bilgilendirme komutu; Gerekli izin yok.
  • /ae list - Eklenen bütün özel büyüleri listeler; Gerekli izin ae.list
  • /ae admin - Bütün mevcut büyülerin bulunduğu bir menü açar. (%100 başarı ihtimali); Gerekli izin ae.admin
  • /ae giveitem <player> <item> - Yazdığınız oyuncuya eşya verir; Gerekli izin ae.giveitem
  • /ae give <player> <enchantment> <level> - Oyuncuya belirlediğiniz bir büyü kitabı verir; Gerekli izin ae.give
  • /ae info <enchantment> - Özel büyüler hakkında bilgi verir; Gerekli izin ae.info
  • /ae reload - Sistem dosyalarını yeniden başlatır; Gerekli izin ae.reload
  • /ae enchant <enchantment> <level> - Tuttuğunuz eşyaya büyü basar; Gerekli İzin ae.enchant
  • /ae greset <player> <gkit> - Ayarlanan setin alım hakkını girdiğiniz kullanıcıda sıfırlar; Gerekli izin ae.gkits
  • /ae givebook <player> <enchantment> <level> <count> <success> <destroy> - Girilen değerlere göre bir büyü kitabı verir; Gerekli izin ae.givebook
  • /ae pasteenchants - Biçimlendirilmiş büyü listesini yapıştırır; Gerekli izin ae.admin

10 Euro gerçekten verilirmi buna? Parası olan verir ama israf olarak geldi bana.

10 Euro eşittir
103,78 Türk Lirası

10 Euro gerçekten verilirmi buna? Parası olan verir ama israf olarak geldi bana.

10 Euro eşittir
103,78 Türk Lirası
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet, Türkiye içerisinde çok para ama yurt dışında adamların 1 saatlik kazandığı paraya eşit onlara göre ucuz bile.

Gayet güzel ve kullanışlı görünüyor. Konu ve bilgilendirme için teşekkürler.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet, Türkiye içerisinde çok para ama yurt dışında adamların 1 saatlik kazandığı paraya eşit onlara göre ucuz bile.
Bu yorumunuz çok garip, Türkiye'de alınmiyacak ve kimsenin kullanmayacağı şeyi neden paylaştınız? Kesinlikle bir art niyetim yok merak ediyorum.

Bu yorumunuz çok garip, Türkiye'de alınmiyacak ve kimsenin kullanmayacağı şeyi neden paylaştınız? Kesinlikle bir art niyetim yok merak ediyorum.
Adı üstüne "eklenti tanıtımı" ayrıca dediğim gibi genel olarak prison sunucularının kullandığı bir eklenti. Türkiye çapında prison sunucusu olmadığı için kullanılmıyor. İleride bu veya buna benzer bir oyun modu yapılırsa kullanılabilir. Ayrıca kitler ile kazmaya verimlilik 50 - 60 vermek yerine kazmaya farklı özellikler eklenerek bu sağlanabilir. Evet, eklenti pahalı ama şuan ücretli olup kullanılan biri sürü eklenti var.

Adı üstüne "eklenti tanıtımı" ayrıca dediğim gibi genel olarak prison sunucularının kullandığı bir eklenti. Türkiye çapında prison sunucusu olmadığı için kullanılmıyor. İleride bu veya buna benzer bir oyun modu yapılırsa kullanılabilir. Ayrıca kitler ile kazmaya verimlilik 50 - 60 vermek yerine kazmaya farklı özellikler eklenerek bu sağlanabilir. Evet, eklenti pahalı ama şuan ücretli olup kullanılan biri sürü eklenti var.
Ücretli olmasına dediğim birşey yok ama "türk" forumda açıyorsunuz bu konuyu ve bildiğiniz gibi türk sunucularda prison yok ve sevilmiyor bu yüzden gereksiz konu kusura bakmayınız.

Ücretli olmasına dediğim birşey yok ama "türk" forumda açıyorsunuz bu konuyu ve bildiğiniz gibi türk sunucularda prison yok ve sevilmiyor bu yüzden gereksiz konu kusura bakmayınız.
Adında Türkiye geçiyor diye yada Türkiye sunucularında barınıyor diye bu foruma yabancıların girmediğini mi söylüyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? En basit örnek dünyanın en ünlü Minecraft sunucusu Türkiye'de bulunan bir sunucu değil ama belki 100lerce Türk oyuncusu var veya başka bir örnek verecek olursak bir çok bilgisayar kullanıcısı Türkiye'de bulunan forumlardan çok bir şey ararken yabancı forumlara bakıyor. Bu yüzden bir konuya gereksiz demek çok saçma.

Adında Türkiye geçiyor diye yada Türkiye sunucularında barınıyor diye bu foruma yabancıların girmediğini mi söylüyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? En basit örnek dünyanın en ünlü Minecraft sunucusu Türkiye'de bulunan bir sunucu değil ama belki 100lerce Türk oyuncusu var veya başka bir örnek verecek olursak bir çok bilgisayar kullanıcısı Türkiye'de bulunan forumlardan çok bir şey ararken yabancı forumlara bakıyor. Bu yüzden bir konuya gereksiz demek çok saçma.
3-4 Yabancı içinmi açtın konuyu? Yazar olarak daha güzel konu beklerdim.

3-4 Yabancı içinmi açtın konuyu? Yazar olarak daha güzel konu beklerdim.
Bilgilendirmek için söylüyorum 3 4 yabancı için değil 1 insanın bile işine yararsa bu konu benim mutluluğumdur. Ayrıca siz kullanmayacaksınız diye yada sevmediniz diye diğerleri sizinle aynı fikirde olmak zorunda değildir. Eğer yorum kasmak veya konuyu baltalamak ise amacınız başka konuda yapınız.

Bilgilendirmek için söylüyorum 3 4 yabancı için değil 1 insanın bile işine yararsa bu konu benim mutluluğumdur. Ayrıca siz kullanmayacaksınız diye yada sevmediniz diye diğerleri sizinle aynı fikirde olmak zorunda değildir. Eğer yorum kasmak veya konuyu baltalamak ise amacınız başka konuda yapınız.
Amacım yorum kasmak, baltalamak olsa sıralamada 1. olurdum merak etme kendi görüşümü belirttim.

Bilgi vermek ne zaman gereksiz oldu onu düşünüyorum ?

Amacım konu baltalamak vs. değil demişin yok fikrimi belirttim felan ulan adam çabalamış araştırmış bir eklenti hakkında türkçe bilgi vermiş bu konuda şu tarz da yorum yapabilirsin kardeşim pluginin burasını eksik anlatmışın vs. sen gereksiz diyorsun bırakın kardeşim bilgi vermeyi felan gebersinler bu millete bir şey yaramaz

şuan çok kötü takıldım sana ya lütfen silin şu adamın mesajlarını mc-tr ekini okudukça küfür edesim geliyor şaka gibi ya

Arkadaşımızın amacı bilgilendirmek, size fiyatı da sunmuş isteyen alır istemeyen almaz. Bütçesi olup böyle bir eklenti arayanlarda olabilir belki. Bence gayet güzel bir konu tebrik ederim, @OnlyDarkness.

Bilmeyenler için yararlı konu elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl