Advancedban eklentisini Bungeecord klasörüne kurmayı deneyin belki düzelirHub Sunucularında Bazen AdvancedBan Lobiye Atıyor Kick Atmak Yerine Bende Kullanıyorum Benimde Bungeecordumda Var Ama Hangi Ayarı Açıcağımı Bilmiyorum
XBrexorX#2521
Hocam mesela banlanınca lobiye aktarması ayarı bildiğim kadaryla advancedban ile alakalı değil bungeecord config dosyasından yapmanız gerekiyor. Dilerseniz priotry ayarını bi deneyebilirsiniz.Hub Sunucularında Bazen AdvancedBan Lobiye Atıyor Kick Atmak Yerine Bende Kullanıyorum Benimde Bungeecordumda Var Ama Hangi Ayarı Açıcağımı Bilmiyorum
AdvancedBan'ın configlerinde bungeecord ile alakalı birşeyler yazıyordu onada bakabilir tam hatırlamıyorumHocam mesela banlanınca lobiye aktarması ayarı bildiğim kadaryla advancedban ile alakalı değil bungeecord config dosyasından yapmanız gerekiyor. Dilerseniz priotry ayarını bi deneyebilirsiniz.
o şeyleri yaptım olmadıAdvancedBan'ın configlerinde bungeecord ile alakalı birşeyler yazıyordu onada bakabilir tam hatırlamıyorum
Hocam mesela banlanınca lobiye aktarması ayarı bildiğim kadaryla advancedban ile alakalı değil bungeecord config dosyasından yapmanız gerekiyor. Dilerseniz priotry ayarını bi deneyebilirsiniz.
priotry ayarını yaptım yine olmadı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!