Çözüldü AdvancedBAN BungeeCord sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linux MC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Minecraft
linux1827

Discord:

linux_yt

hocam merhabalar;

ben bungeecord sunucumun plugin dosyasına AdvancedBan ın jar dosyasını attım başarıyla aktif olduğu gözüküyor ama ban komkutlarını fln deniyince yetkin yok hatasıyla karşılaşıyorum yardım ederseniz sevinirim (Luckperms kullanıyorum)

1742580410835.webp

Merhaba
hocam merhabalar;

ben bungeecord sunucumun plugin dosyasına AdvancedBan ın jar dosyasını attım başarıyla aktif olduğu gözüküyor ama ban komkutlarını fln deniyince yetkin yok hatasıyla karşılaşıyorum yardım ederseniz sevinirim (Luckperms kullanıyorum)

Ekli dosyayı görüntüle 261204
advencedban plugini ek olarak bir yetki ister mesela ab.ban gibi ama siz ban veya essentials.ban eklerseniz çalışmaz ab.ban olarak tekrara deneyin.

AdvancedBan’ı sadece BungeeCord sunucusuna kurmalısın (Spigot'a değil). Eğer Paper/Spigot’a kurduysan, bu hata çıkabilir.

Advancedban artık güncellenmiyor diye biliyorum farklı bir pl kullanabilirsiniz

sorunu şöyle hallettim:
luckperms bungee yi kurdum ve oradan rol oluşturdum o role advancedban yetkilerini verdim eğer birisine o yetkileri vermek istersem hızlıca luckperms bungee üzerinden verebilecem spigot sunucularımada luckperms yüklü sunuculara özel rolleri oradan ayarladım hiç bi sorun çıkmadı

Çözülmüşdür Konu Kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl