UmutBey001
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
Inxity#3240
Inxity#3240
Giriş sistemi için kullandığınız eklenti nedir? Bir de çakmalobi'ye ait latest.log dosyasını atabilir misiniz?Çakmalobi
Authme kullanıyorum.Giriş sistemi için kullandığınız eklenti nedir? Bir de çakmalobi'ye ait latest.log dosyasını atabilir misiniz?
Inxity#3240
Evet kurulu. BungeeCord plugins kısmında da kurulu AdvancedBan ondan olabilir mi?Bungeecord sunucunuzda Luckperms kurulu mu?
Inxity#3240
AdvancedBan sadece BungeeCord sunucunuzda kurulu olmalı, eğer Bungeecord sunucuzda (LuckpermsBungee) ve diğer spigot sunucularınızda(LuckpermsBukkit) Luckperms kuruluysa ve hepsini aynı veritabanına bağladıysanız sorun çıkmaması lazım. Ona rağmen devam ediyor mu?Evet kurulu. BungeeCord plugins kısmında da kurulu AdvancedBan ondan olabilir mi?
Şuan advancedban sadece bungee de kurulu, yine aynı oyuncular benim yada bir admin adıyla girerlerse çakmalobide giriş yapmadan bir oyuncuyu yasaklayabilirler.AdvancedBan sadece BungeeCord sunucunuzda kurulu olmalı, eğer Bungeecord sunucuzda (LuckpermsBungee) ve diğer spigot sunucularınızda(LuckpermsBukkit) Luckperms kuruluysa ve hepsini aynı veritabanına bağladıysanız sorun çıkmaması lazım. Ona rağmen devam ediyor mu?
Çakmalobide sadece /login ve /register komutlarını kullandır oyunculara skript ile yapabilirsiniz.Şuan advancedban sadece bungee de kurulu, yine aynı oyuncular benim yada bir admin adıyla girerlerse çakmalobide giriş yapmadan bir oyuncuyu yasaklayabilirler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!