Çözüldü Advanced Survival Games Plugini türkçeliştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berat53132

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Arkadaşlar Bu Pluginde Lang.yml dosyası bunu benim için editlermisiniz Tek Yapcanız Şey Türkçeliştirmek Şimdiden Teşekkürler

İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunu sana hiç kimse amaçsız şekilde Türkçeleştirmez, en az 5 TL ödemeniz gerek çok kolay gibi gözüküyor deil mi? Translate siteleri mevcut kendin ücretsiz şekilde yapabilirsin.

Virus Total Ekliycekmisiniz Konunuzu Repotrladım İyi Forumlar
:trbayrak:

Arkadaşlar Bu Pluginde Lang.yml dosyası bunu benim için editlermisiniz Tek Yapcanız Şey Türkçeliştirmek Şimdiden Teşekkürler

İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Selamun Aleyküm elimden geldiği kadarıyla türkçeleştirmeyi deneyeceğim skypeniz varsa erensavas2000 skypem ekleyin...

1-2 Saati Alabilir Belki[DOUBLEPOST=1480254887,1480250442][/DOUBLEPOST]

İNDİRME LİNKİ:

İndirme Link===>

Virüs Total===>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl