Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SeasonType enum (mevsim türü) geçersiz bir değerle karşılaşıyor. Mevsim veya biyom ayarlarının yapıldığı herhangi bir konfigürasyon dosyasında hata yapmışsınız.
eklentisini kullanıyordum ve yerel cihazımda çalıştırmaya çalıştığımda benzer hatalarla karşılaşmıştım. Sorunu, eklentiyi sanal bir cihaza kurarak ve cihaz dilini İngilizce olarak ayarlayarak çözmüştüm. Her ne kadar aynı eklenti olmasa da benzer yapıdaki eklentilerde bu yöntem işe yarayabiliyor. Bu nedenle, cihaz dilinizi İngilizce olarak değiştirmenizin sorunu çözebileceğini düşünüyorum.
Sorun çözüldü eklentinin son sürümü kendi kendini devre dışı bırakıyormus geliştirici discord üzerinden destek talebiyle son surumde bir hata olduğu ve bana bir önceki sürümün indirme linkini vererek sorunumu çözdü konu kilit herkese teşekkür ederim