Çözüldü Advanced Seasons destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tabut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 439
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeasonType enum (mevsim türü) geçersiz bir değerle karşılaşıyor. Mevsim veya biyom ayarlarının yapıldığı herhangi bir konfigürasyon dosyasında hata yapmışsınız.

Benzer işlevselliğe sahip olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanıyordum ve yerel cihazımda çalıştırmaya çalıştığımda benzer hatalarla karşılaşmıştım. Sorunu, eklentiyi sanal bir cihaza kurarak ve cihaz dilini İngilizce olarak ayarlayarak çözmüştüm. Her ne kadar aynı eklenti olmasa da benzer yapıdaki eklentilerde bu yöntem işe yarayabiliyor. Bu nedenle, cihaz dilinizi İngilizce olarak değiştirmenizin sorunu çözebileceğini düşünüyorum.

hem baslat.bat dosyasina -Duser.language=en bu kodu ekledim hemde windows dilini ingilzce us yaptim ama yinede eklenti calismadi
laset dosyasi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ayrica hic bir sifirdan kurulum yaptim yani hicbir config dosyasi degismedi

Sorun çözüldü eklentinin son sürümü kendi kendini devre dışı bırakıyormus geliştirici discord üzerinden destek talebiyle son surumde bir hata olduğu ve bana bir önceki sürümün indirme linkini vererek sorunumu çözdü konu kilit herkese teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl