Çözüldü Advanced Seasons destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tabut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 439
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tabut

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
tabut
Son düzenleme:
Sürüm uyuşmazlığı olabilir, sunucu sürümünüz eklentinin o sürümünü destekliyor mu?

Evet eklenti 1.20 den 1.21.5 e kadar destekliyor hem 1.20 ile denedim hem 1.21 ile denedim ikisindede aynı hatayı verdi

Evet eklenti 1.20 den 1.21.5 e kadar destekliyor hem 1.20 ile denedim hem 1.21 ile denedim ikisindede aynı hatayı verdi
ProtocolLib eklentisi halihazırda kurulu mudur peki?

Protocol lib kurulu ve güncel

Sadece mevsimlerde dosyasında SPRİNG yazan yeri SPRING yaptım çünkü daha önceki konumda bir arkadaş öyle yaparsam geçeceğini söylemişti konularımdan bakabilir siniz

Bir önceki konuda hemen profilimden bakabilirsiniz

İnceledim o konuyu da. Bende sorunun o tarzda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Mevsim adını bulamıyor olabilir tekrardan. Bazı sürümlerde değişiklik gösterebiliyor tanımlanan isimler. Şuanlık düşüncem bu yönde, yakın zamanda daha yardımcı olabilecek bir forum üyesi gelmez ise, satın aldığınız yerin desteğine iletmeyi de deneyebilirsiniz. Fakat dediğim gibi, üzerinde durduğum ihtimallerden en sona kalanı bu oldu.

Teşekkürler konu desteğe hala açık

Teşekkürler konu desteğe hala açık
Merhabalar

Eklentiyi satın aldığınıza dair indirme sayfasından download butonunun olduğu ekran görüntüsü iletirmisiniz. Bugünün tarihi ve saati olmalıdır.

Merhaba dün satın aldım eklentiyi şuan android telefon üzerinden size ekran görüntüsünü iletiyorum isterseniz PC uzerindende iletebilirim
1000059371.webp
1000059370.webp
1000059369.webp

Merhabalar

Eklentiyi satın aldığınıza dair indirme sayfasından download butonunun olduğu ekran görüntüsü iletirmisiniz. Bugünün tarihi ve saati olmalıdır.

Merhaba dün satın aldım eklentiyi şuan android telefon üzerinden size ekran görüntüsünü iletiyorum isterseniz PC uzerindende iletebilirim Ekli dosyayı görüntüle 262147Ekli dosyayı görüntüle 262148Ekli dosyayı görüntüle 262149
Görseli ilettiğiniz için teşekkürler.

Sorunun Türkçe harfler ile ilgili olma ihtimali büyük eğer başlat.bat ta aşağıdaki değişken yok ise bunu ekleyip deneyin.

Kod:
-Duser.language=en

Eğer bu kod var ise tam bir log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip buraya atınız.

Şuanda disardayim eve geçince hemen deneyip dönüş yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl