İconomy pluginin inik mi Serverinde?
Alpho320#9202
Sunucu'nun loglarını atarmısın.Sa Byler Kolay Gelsin Benim Hatam Aie yi Servere Atıyorum Ancak Dosyası kurulmuyor bütün sürümlerinde denedim olmadı çözümünü bilen ?
HOCAM BAKI PL YAZINCA ADVANCED GELİYOR YEŞİL ÇALIŞIR DURUMDA AMA KODLARI VE DOSYASI KURULMUYORSunucu'nun loglarını atarmısın.
Alpho320#9202
HOCAM BAKI PL YAZINCA ADVANCED GELİYOR YEŞİL ÇALIŞIR DURUMDA AMA KODLARI VE DOSYASI KURULMUYOR
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
at edu.gatech.at.jamespark.AdvancedItemEffects.Effects.removeAllBoundItemPotionEffects(Effects.java:220) ~[?:?]
at edu.gatech.at.jamespark.AdvancedItemEffects.Effects.removeAllBoundEffects(Effects.java:174) ~[?:?]
at edu.gatech.at.jamespark.AdvancedItemEffects.Listeners.PlayerEventListener.onPlayerJoin(PlayerEventListener.java:133) ~[?:?]
[06:11:54] [Server thread/ERROR]: Could not pass event InventoryCloseEvent to AdvancedItemEffects v1.4.1
org.bukkit.event.EventException
loglar bu HACI BAK BASIYOR AMA HATA VERİYOR
An internal error occurred while attempting to perform this command
Ekli dosyayı görüntüle 54233
YOK HOCAM AYNI YA OLMADIbu sürümü indirip tekrar denermisin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.8Sunucu sürümünüz nedir?
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
ELİMDE YOK VARSA ATABİLİRMİSİN
KARDEŞİM YALNIŞ KİŞİYE YAZDIM PAPER SPİGOT YAZAN ARKADAŞA YAZCAKTIM KENDİNİ ÇOK AKILLI SANMA YANİ BURDA İYİKİ YARDIM İSTİYORUZ.Abi insanı çok güldürüyorsun ya, s
Bak kardeşim log demek serverin eski kaydı demektir. Senin logunu adam nasıl atıcak yahu.
Neyse gelelim log u nasıl atıcağına sunucunun klasörüne gşr ve orada logs diye bir klasör var. Onun içine gir ve latles.log u kopyala ve buraya kod olarak gönder.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!