Çözüldü ADVANCED İTEM EFFECTS HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr_KillerHD

SonKahraman.Tk Hileli Op Faction
Elmaslar
16
Minecraft
Mr_KillerHD
Merhabalar mctr ailesi,

Sunucumda aieadd plugini çalışmıyor kendime uygun olan 1.8.1 1.8 sürümünü indirdim fakat çalışmıyor,komut /aieadd değilde /aıeadd olarak gözüküyor yani ı ile yardım ederseniz cidden çok mutlu olurum acaba ek bir şey mi lazım ?

spigot versiyonunu atar mısın

Sunucu açılırken console a hata düşüyor mu?

Sunucu açılırken console a hata düşüyor mu?
Ctrl f ile baktım advanced item yazdım bu çıktı :
[22:38:44] [Server thread/WARN]: Plugin `Advanced_Item_Effects v1.4.1' uses the space-character (0x20) in its name `Advanced Item Effects' - this is discouraged

Ctrl f ile baktım advanced item yazdım bu çıktı :
[22:38:44] [Server thread/WARN]: Plugin `Advanced_Item_Effects v1.4.1' uses the space-character (0x20) in its name `Advanced Item Effects' - this is discouraged
Eklentinin isminde boşluk var sanırım hata bu. Eklentinin jar dosyasına sağ tıklayın ardından "WinRAR ile aç" gibi birşey olması gerek ona tıklayın ordan plugin.yml dosyasını açıp eklentinin ismini kontrol edin boşluk varsa kaldırın.

Eklentinin isminde boşluk var sanırım hata bu. Eklentinin jar dosyasına sağ tıklayın ardından "WinRAR ile aç" gibi birşey olması gerek ona tıklayın ordan plugin.yml dosyasını açıp eklentinin ismini kontrol edin boşluk varsa kaldırın.
Hala aynı ya sunucuya gelir misin

YARDIM EDECEK YOK MU LÜTFEN YA

mc trde araştır biraz illa çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl