Çözüldü Advanced Item Effects Can Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nebla

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Arkadaşlar advenced item effect kullanıyorum health boost ekledim bir tane iteme mesela örneğin 10 kalp ekledi 10 u da dolunca envanter açıp çıkınca o 10 kalp geriye sıfırlanıyor ve baştan dolmaya başlıyor bana yardım edebilirmisiniz ?
Şimdiden Teşekkürler

Eklenti en son 2016 senesinde güncelleme almış bundan dolayı kullanmanızı önermem sorun sizden değil eklenti kaynaklı bir sorun 5 yıl boyunca güncelleme almayan bir eklenti olduğundan dolayı sorunun çözülebileceğini sanmıyorum.

Eklenti en son 2016 senesinde güncelleme almış bundan dolayı kullanmanızı önermem sorun sizden değil eklenti kaynaklı bir sorun 5 yıl boyunca güncelleme almayan bir eklenti olduğundan dolayı sorunun çözülebileceğini sanmıyorum.
Aynı plugini kullanan 2 farklı sunucu bu sorunu çözmüş. Çözen bir sunucu sahibine sorduğumda sorunun classlarla alakalı olduğunu söyledi kendisi classdan bir şey yaparak düzeltmiş ama nasıl olduğunu söylemedi.

Aynı plugini kullanan 2 farklı sunucu bu sorunu çözmüş. Çözen bir sunucu sahibine sorduğumda sorunun classlarla alakalı olduğunu söyledi kendisi classdan bir şey yaparak düzeltmiş ama nasıl olduğunu söylemedi.
Dediğim gibi eklentiden kaynaklı ve kodlama işini bilen kişiler bu sorunu çözmüş

Yardımcı olabilicek yokmu ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl