Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Velocity kullanıyorum ve lobi veya survival sunucusunda kick attığımda mesajın başında ve sonunda lobi: ..... sunucusundan atıldınız yazısı geliyor bunun olmaması gerekiyor ancak ayarını bulamadım veya desteklemiyor. Düzeltilebilir mi?
Merhaba Velocity kullanıyorum ve lobi veya survival sunucusunda kick attığımda mesajın başında ve sonunda lobi: ..... sunucusundan atıldınız yazısı geliyor bunun olmaması gerekiyor ancak ayarını bulamadım veya desteklemiyor. Düzeltilebilir mi? Ekli dosyayı görüntüle 275126
Onları denedim ancak benim bahsettiklerim başında ve sonunda çıkan "lobi:" ve "sunucusundan atıldınız" kısmıydı. Sorunu velocity dil dosyalarını düzenleyerek şimdi çözdüm. Teşekkür ederim.