Çözüldü advanced ban mute komutu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lawrextea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 82
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lawrextea

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Wh1fe
advanced ban pluginini kullanıyorum tempban adlı bir komut var o komutu /ban komutu kullanarak kullanmak istiyorum aralarındaki fark tempban sureli atıo /ban direk süresiz ban atıyor bunun bir skript i falan varmı veya config lerden fln ayarlıya biliyormuyuz ?

İstediğiniz şey kolaylıkla yapılabilir lâkin kafa karışıklığı oluşturur, eksik arg girme ihtimalinize karşı 2 gün banlamak istediğiniz bir oyuncu sunucudan süresiz yasaklanabilir. Size tavsiyem komutları değiştirmeyin oldukları gibi kalsınlar sadece kullanımına alışın.

Config ile mümkün değil ancak skript verebilirim skript kullanmanızı önermiyorum lag yapabilir ve üstte belirtilen durum olabilir

Kod:
command /ban <player> <number> <text>:
    permission: op
    trigger:
        set {_p} to arg-1
        set {_time} to arg-2
        set {_reason} to arg-3

execute console command "tempban %{_p}% %{_time}%m %{_reason}%"

send "&a%{_p}% %{_time}% dakika süreli banlandı." to sender
        cancel event

Config ile mümkün değil ancak skript verebilirim skript kullanmanızı önermiyorum lag yapabilir ve üstte belirtilen durum olabilir

Kod:
command /ban <player> <number> <text>:
    permission: op
    trigger:
        set {_p} to arg-1
        set {_time} to arg-2
        set {_reason} to arg-3

execute console command "tempban %{_p}% %{_time}%m %{_reason}%"

send "&a%{_p}% %{_time}% dakika süreli banlandı." to sender
        cancel event
Bu doğru çalışmayacaktır. 2. arg'da sadece sayı kabul ediyorsunuz ama tempban ile oyuncuyu örneğin 2 gün 5 saat banlayacak 2d5h yazması gerek, bu kod bunu kabul etmeyecek. Veya oyuncuyu süresiz banlamak istediğinde yine banlayamaz. Neticesinde bu komutla AdvancedBans'ın /ban komutunu override ediyorsunuz AdvancedBans plugini doğru çalışamaz bu sefer.

İstediğiniz şey kolaylıkla yapılabilir lâkin kafa karışıklığı oluşturur, eksik arg girme ihtimalinize karşı 2 gün banlamak istediğiniz bir oyuncu sunucudan süresiz yasaklanabilir. Size tavsiyem komutları değiştirmeyin oldukları gibi kalsınlar sadece kullanımına alışın.
Teşekür ederim bir şekilde kullanımına alışıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl