adonis.keyubu.com [KLAN TURNUVASI| RUTBELİ FACTİON | 3 ADET VIP CEKILISI | RULET VE ÇILGIN KASA | KUMAR HANE | BAYAN SİSTEMİ | OZEL KAZMA PATLATMA |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SALVADORMC

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
MinePass
Elmaslar
10
Minecraft
Jamiryo_

Discord:

jamiryo.c

FORM1.png
FORM2.png
forum3.png
FORM4.png
FORM5.png

arena.png
event.png
lapis.png
spawn.png

Son düzenleme:
Merhaba,
Forum kuralları gereği minimum 10 adet mesaja sahip olmanız gereklidir. Aksi taktirde konu arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum. İyi forumlar dilerim.

Sistemler klasik
Konu tasarımı eh işte.
Mapler kötü.
Başarılar.
ve sunucuya girmiye çalıştımda hiç açılmamış gözüküyor ?
Unknown Host ?

Haritalar bana eskileri hatırlattı
Konu tasarımını geliştirmen lazım yoksa forumdakiler seni üzücek ve moralini bozucak.
Ama yinede gelen o konu tasarımı linçlemelerine karşı kulak vermeden kendini geliştirirsen bir yerlere varırsın.​

Merhaba, öncelikle sunucu konu tasarımınızı pek beğenemedim. Daha doğrusu günümüzün tasarımlarına nazaran pek geride kalmış. Bu tasarımı en kısa sürede değiştirirseniz sevinirim. Bunun yanı sıra sunucu sistemleri klasik olsa da sunucu haritalarını çok beğendim. Haritada Atatürk detayı da oldukça hoş olmuş. Son olarak sanırsam sunucu da olağan bir hile koruması var ki öyleyse sahi oynamamak için sebep yok gibi görünüyor. :))

Konu tasarım pek güzel olmamış, sistemler klasik başarılar.

knk yeni nesil piyango gibi sistemler olmadan factions demiyo :D

serverinizi inceleme imkanım oldu. açıkcası çok fazla memnun kalmadım. kasa bölümü çalışmıyor, sistemler çok klasik ek bir şey göremedim. yinede ellerinize emeğinize sağlık. tanıtım çektim serverde..

200TL lik dev çekilişten bahsedermisiniz ?

Bu konu yalan olabilir arkadaşlar hiç cevap gelmiyor ve sunucu halen kapalı.

Konu Tasarımı Gelişebilir ;
Sistemler Klasik ;
Maplar Gelişebilir ;
Sunucuda Açılabilir Hâlâ kapalı ;

Başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl