AdminSnow - V.1 - KARTOPU SAVAŞLARI!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TakıntılıOyuncu

Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
Elmaslar
61
Öncelikle @AtaKafaAt 'a Teşekkür Ediyorum Skript Fikri İçin.
#
İsterseniz Tanıtıma Geçelim

2JYPL2.png

Komutlarımız;
/asnow <ac/kapat> [isim]
Verilmesi Gereken Yetkiler ;
Op
---
Anlatım;

Şimdi oyuncularınız ile arenada eğlenmek istiyorsunuz!
Skripti kurun; arenaya gelen oyuncularınıza /asnow ac (isim) özelliğini açıyorsunuz,ha şu da var oyuncular özellikleri varken çıktı ne yapıcam!
Zaten onuda ayarladım çıktıklarında özellik otomatikman kapanmakta.
*Ayrıca kartopunu alıp atmıyacaksınız boş elle veya ne biliyim kendi elinizle sol tık yapın kartopu fırlatır :D
z02pgO.png

Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konumuzun Sonu :D​
[DOUBLEPOST=1515960687,1515960481][/DOUBLEPOST]Spoiler'deki resimde yazılar 2 kez çıktı kendi üstümde denediğim için,kusura bakmayın :D

Başarılı Bir Skript. Emeğine Sağlık.

Anlatım biraz anlaşılır olmamış resim eklerseniz daha iyi bir anlatım olabilirdi. Ama Başarılı bir skripte benziyor

Anlatım biraz anlaşılır olmamış resim eklerseniz daha iyi bir anlatım olabilirdi. Ama Başarılı bir skripte benziyor
Konu tasarımı acemisiyim :D bir diğer paylaşımda daha iyi tasarım yaparım umarım..[DOUBLEPOST=1516012453,1516012040][/DOUBLEPOST]
Bir de skript fikri verirsen çok mutlu olurum :) ve yorumun için teşekkürler.

Aklımda çok skript fikiri var fakat paylaşmak istemiyorum çünkü, kendim kullanacağım :kizgin:<:(​

Prefixler, mesajlar renkler beğenmedim fakat, fikir güzel ve maalesef skript :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl