Tanıtım AdminKoruma-TR | Sunucunuz artık güvende ! 2.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak Çakır

Java Developer
Elmaslar
85
71618

Yetkili hesapları artık daha güvenli!
Bu eklenti sayesinde yetkili hesapları artık daha güvenli.
Sunucunuz'da bungeecord açığı dahil olsa yetkili dışında kimse
yetkili hesabına giriş yapamaz.

Eklenti izinleri aşağıda yer almaktadır.
adminkoruma.giris - Bu sistemi kullanabilmesi için verilmelidir.
adminkoruma.burakcakir.sifredegis - Sistemdeki şifresini değiştirebilmesi için verilmelidir.

Eklenti komutları aşağıda yer almaktadır.
/adminkoruma degis <şifre> - Şifre değişimi için kullanılır.

Eklenti kullanım videosu

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eklentinin spigot konusu için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şifreli op plugini sanırım güzel olmuş

Güzel bir anlatım da açıklar mısın tam olarak ne yapıyor plugin bize ne sunuyor bug vs var mı

Bu eklentinin işlevi anladığım kadarıyla şu belirli bir şifre oluşturuyorsunuz op olan kişilere bu şifreyi sorguluyor yani siz opsanız oluşturduğunuz şifreyi girmeden haraket edemesiniz bu sadece oplarda çalışıyor bildiğim kadarıyla basit bir nevi sizin hesabınıza girmeye çalışanlara ufak bir önlem başarılar.

Şifreli op dedim tersledi beni authme aynı işkevi görüyo

Güzel beğendim.
Geliştirebilir.

Uzun zamandır yapılması gereken birşeydi. Gerçekten efsane bir eklenti olmuş.

Eklenti tavsiyesi olarak şey yapabilirsin captcha doğrulama üzerine birşey yapabilirsin sunucuya girerken basit matematik sorusu veya gelişmiş yapayım deli fişek havalı dursun dersen menülü yap Elmasa tıkla yazsın karışık itemler çıksın 3 tane elmas olsun elmasları seçtikten sonra altta onayla butonu olsun onayla denilip giriş yapılsın sunucuya birşey katacağını veya bot engelleyeceğini düşünmüyorum ama görünüm olarak güzel olabilir

Şifreli op dedim tersledi beni authme aynı işkevi görüyo
Çünkü gerçekten şifreliop ile alakası olmayan bir plugin şifreli op birisine op vermesini engelleyen bir plugin bu ise admin hesabının calındıgında çalan kişinin kullanamamasını sağlayan bir plugin .​

Güzel bir anlatım da açıklar mısın tam olarak ne yapıyor plugin bize ne sunuyor bug vs var mı
Bungeecord sunucusunda bir bug oluştu ve oyuncular diğer sunuculara port ile giriş yapabiliyor. Bu plugin sayesinde yetkili hesapları güvende oluyor.

Bungeecord sunucusunda bir bug oluştu ve oyuncular diğer sunuculara port ile giriş yapabiliyor. Bu plugin sayesinde yetkili hesapları güvende oluyor.
Port ile giriş yapmalarını önlemekte artık basitleşti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl